Muntatge de Leonor amb un vestit blanc amb la mà a l'espatlla de Letizia vestida de blau, el logotip de Telecinco i un interrogant vermell

TELEVISIÓ

El programa que Letícia i Leonor veien de Telecinco i no és 'Supervivientes'

Letícia hauria permès a Leonor gaudir d'un famós reality de Mediaset, que està envoltat de polèmiques

Letícia  és una mare estricta pel que fa a l'educació de les filles, o això és almenys el que sempre s'ha transmès. Per això, pel que sembla, controla des de la seva alimentació fins als seus comportaments i la seva formació acadèmica. Tot i això, aquesta idea contrasta amb aquella que fa un temps es va revelar.

Ens estem referint que es va publicar que Letícia permetia a la seva filla Leonor veure un famós format de Telecinco. I no, no es tracta de Supervivientes, que pot ser el més light de la cadena. Es tracta de La Isla de las Tentaciones.

Letícia deixava a Leonor veure La Isla de las Tentaciones

Letícia, que ara és al disparador per les informacions donades per Jaime del Burgo, està preocupada per la seva filla gran, Leonor. Sí, perquè s'ha publicat que aquesta té certes dificultats en les proves físiques de l'acadèmia militar, per la qual cosa estaria rebent certa ajuda. Vaja, que s'ha tornat a posar al disparador mediàtic.

La reina segurament està donant suport ara a la princesa, a qui sembla que ha donat certs capritxos, malgrat ser tan estricta. N'és una bona mostra que fa uns anys va permetre que veiés un reality que es va estrenar a Telecinco. En concret, el 2014 li va deixar seguir La isla de las Tentaciones, segons Lecturas.

En aquell moment, Letícia no tenia ni idea per on transcorreria aquest reality de parelles, que presentava Mónica Naranjo. Per aquest motiu, va deixar que, puntualment, la seva filla gran pogués gaudir de les aventures dels concursants que posaven a prova la seva història d'amor.

Captura de 'L'Illa de les Temptacions' amb les noies assegudes en cadires de fusta
Letícia va permetre a la seva filla veure la primera edició de 'La Isla de las Tentaciones' | Mediaset

Segurament, ho veurien juntes perquè Leonor era encara menor i així Letícia controlava fins on permetia a la seva primogènita estar davant del televisor. Per això, potser van veure alguns dels moments de la història del reality, com ara l'escena de Christofer cridant “Estefania” per tota la platja. D'aquesta manera, la monarquia aconseguia estar al dia de l'actualitat televisiva, de què parlaven tots els espanyols.

Continuarà Leonor, la filla de Letícia, sent seguidora de La Isla de las Tentaciones?

La Isla de las Tentaciones, a mesura que han passat els anys, ha perdut la naturalitat de la primera edició, la qual va ser seguida per Letícia i Leonor. Ara, les infidelitats estan a l'ordre del dia pràcticament des del començament i les imatges de relacions sexuals són molt freqüents. Per això, el format està sempre envoltat de polèmiques.

Per tant, no sabem si la princesa d'Astúries continuarà sent fan incondicional o no de l'espai esmentat. El que és clar és que ara té absoluta llibertat per veure'l. És clar, perquè és més gran i no viu a casa amb Letícia.