Muntatge amb dues imatges de la reina Letizia amb gest seriós a València

GENT

El costum que Letícia es nega a abandonar durant la seva aparició pública a València

La reina Letícia i el rei Felip han viatjat fins a València per mostrar suport a les víctimes de l'incendi

La reina Letícia i el rei Felip han modificat la seva agenda per traslladar-se d'urgència fins a València després del terrible incendi que ha arrasat amb dos edificis d'habitatges.

El terrible succés, que ha costat la vida a deu veïns, entre moltes altres mascotes, ha suposat una autèntica catàstrofe per a València i tot el país s'ha bolcat amb la comunitat.

Així, els reis Letícia i Felip no han dubtat a l'hora de desplaçar-se fins al lloc de la tragèdia per manifestar el suport a les víctimes i als seus familiars.

Imatge de la reina Letizia en arribar a València
La reina Letícia arriba a València per parlar amb les víctimes | Europa Press

"Han vingut a escoltar, de manera informal i per donar suport, no per informar ni per anunciar res. Cada persona ha tingut l'oportunitat de parlar-los i tothom ha pogut traslladar les seves inquietuds", destaquen.

En una reunió privada i sense càmeres, els monarques han pogut conversar i conèixer de ben a prop la situació dels afectats.

I en aquesta reaparició és en què novament hem pogut presenciar un costum a què Letícia es nega a renunciar. La reina ha tornat a lluir una vegada més els seus cridaners cabells blancs, que també el portaven a guanyar-se el sobrenom de 'reina de gel' a Alemanya.

Letícia i Felip es bolquen amb València

La veritat és que Letícia porta força temps amb elles, i tampoc sembla que hagi de canviar el seu aspecte. Sobretot perquè va molt en la línia del seu estil de vida.

Un estil de vida en què presta molta atenció "a la cura personal ia l'alimentació. Llueix un cabell amb cabells blancs amb molta sofisticació", asseguren els experts.

De l'altra, aquest look també li aporta molta naturalitat, deixant veure que l'edat no suposa cap problema. "Ha decidit normalitzar l'aparença dels cabells blancs a les dones i naturalitzar el pas dels anys", asseguren.

Imatge de la reina Letizia i el rei Felip mostrant la seua solidaritat a València
La reina Letícia i el rei Felip es bolquen amb València | Europa Press

Encara que, malgrat que ella sempre intenta respectar els seus cabells blancs, en algun esdeveniment especial sí que ha optat per camuflar-los.

En aquest cas, atesa la serietat del matx, Letícia també ha apostat per la sobrietat amb un vestit de jaqueta i pantalons. Tant ella com el rei es mostraven completament consternats amb els fets i han deixat clar que "el dol de tot València és el dol de tot Espanya".

 
➡️ Gent

Més notícies: