Muntatge amb Jaime del Burgo somrient amb una jaqueta grisa i Letizia mirant de banda mentre camina amb una jaqueta negra

GENT

Letícia, davant una nova infidelitat que sorprendrà fins i tot Jaime del Burgo

Un segon amant de Letícia hauria sortit a la llum just quan les aigües semblaven calmar-se a la Zarzuela

Letícia torna a estar al punt de mira després que una altra suposada infidelitat hagi sortit a la llum. I és que segons informa el portal A Blau, Jaime del Burgo no seria l'únic a la llista de traïcions al rei Felip.

Des que va arribar del Burgo i publiqués aquesta curiosa imatge en què vèiem Letícia lluint la pashmina de la discòrdia, res no ha tornat a ser igual.

L'assetjament i enderrocament contra Letícia arribava fins a tal punt, que fins i tot la paternitat de les seves filles es va arribar a qüestionar. I ara, segons En Blau, un dossier del Ministeri de Defensa hauria destapat un segon amant de la reina.

Felip VI somrient amb armilla negra abraçant per l'esquena a Letizia somrient amb blazer verd i vestida de blanc a la sorra
Letícia, novament al punt de mira per una infidelitat | Europa Press

Segons el periodista Joaquín Abad, quan Letícia era encara parella de Felip se'n va anar com a enviada especial a l'Iraq amb TVE.

En aquell moment, i segons un informe que va rebre el Ministeri de Defensa, la llavors futura princesa d'Astúries hauria tingut un idil·li amb un pilot de la Royal Navy, la marina reial britànica.

Una cosa, que es va convertir en un secret de domini públic. I és que segons Joaquín Abad, "Letícia s'enamorava de les persones que admirava".

Surt a la llum una altra presumpta infidelitat de Letícia a Felip

Així, Abad donava a entendre com es va forjar realment la història d'aquesta infidelitat. "TVE mana Letícia a l'Iraq i va conèixer un pilot", explicava el periodista.

"El llavors ministre de Defensa, Federico Trillo va rebre un dossier i va haver d'amagar-ho perquè ella ja estava amb el príncep Felip", assegura en una entrevista recent.

Una aventura que, segons la seva opinió, amb prou feines durava dos dies i suposadament va tenir lloc el 2003. Just quan Letícia i Felip ja feia més d'un any que era parella.

Muntatge de Jaime del Burgo amb ulleres i Letizia i Felip el dia del casament
Jaime del Burgo no hauria estat l'únic amant de Letícia | e-noticies.cat, GTRES

De fet, els grans casaments reials se celebraven precisament el maig del 2004, per la qual cosa just sis mesos abans de l'enllaç Letícia ja hauria estat deslleial a Felip.

Així, sembla que el cercle al voltant de la reina es va estrenyent cada cop més, ja que aquest pilot no hauria estat l'únic.

Al seu llibre, Joaquín Abad també parla d'un jove escorta de 25 anys, sense comptar Jaime del Burgo, que va estar present a la seva vida durant molt de temps.