Muntatge de Rocío Carrasco somrient amb ulleres negres, el logotip de 'Bake Off' i ella al costat d'Alba Carrillo rient fent el tren

TELEVISIÓ

El vídeo de Rocío Carrasco fora de 'Bake Off' que confirma el que molts sospiten

Rocío Carrasco és protagonista d'unes imatges que han deixat molt clar en quin moment vital es troba

Rocío Carrasco és protagonista setmanalment de TVE, gràcies a exercir com a concursant del programa de rebosteria Bake Off. Un espai al qual s'està entregant al màxim i que li permet viure moments únics davant i darrere de les càmeres. Bona mostra d'això últim són les imatges que s'han vist ara a les xarxes socials.

Rocío Carrasco apareix en un vídeo fora de les gravacions que deixa de manifest que s'ho està passant d'allò més bé en el format. Sí, que, com se sospitava, gaudeix d'un moment únic i feliç. Encara més, sembla molt més a gust a La 1 ara que quan va ser a Telecinco.

Rocío Carrasco, protagonista d'un vídeo fora de les càmeres de Bake Off

Rocío Carrasco és una de les concursants que més joc està donant a Bake Off. I és que s'hi està entregant a cada cuinat. Però, a més, ha protagonitzat instants molt divertits i uns altres que han deixat de manifest que està sempre disposada a ajudar els altres.

Aquests moments han fet sospitar que la dona de Fidel se sent encantada amb la seva experiència en el format, ja que s'ho està passant d'allò més bé. I, per si en quedava algun dubte, ara s'ha pogut demostrar plenament amb el vídeo que la seva amiga Alba Carrillo, també participant de l'espai, ha pujat a les xarxes. Vídeo que ha acompanyat del missatge següent: “Aquesta és l'energia que teníem a les 08:00 gravant el programa de demà”.

En concret, en aquestes imatges es veu Rocío ballar la conga amb els seus companys, fora de les càmeres, mentre una xaranga interpreta diverses cançons. Fins i tot, riuen i canten.

Storie de Alba Carrillo a Instagram al costat de Rocío Carrasco rient amb els braços a dalt i el davantal el 25 de febrer de 2024
Rocío Carrasco s'ho ha passat d'allò més bé, tal com mostren les imatges | Instagram, @albacarrillooficial

Carrasco ha evidenciat, per tant, que està vivint una etapa meravellosa, amb la qual sembla haver deixat enrere el patiment que va explicar a la seva docusèrie. Ha aconseguit aprendre a gaudir del moment, de les experiències noves que li està donant la vida i, per descomptat, del seu pas per TVE. Canal en què s'està mostrant més divertida, despreocupada i propera que mai, cosa que prova que està més a gust que a Telecinco.

Storie de Alba Carrillo a Instagram al costat de Rocío Carrasco amb una flor al cap, rient amb els braços amunt i fent el tren el 25 de febrer de 2024
Rocío Carrasco està feliç dins i fora del plató de 'Bake Off' | Instagram, @albacarrillooficial

Bake Off està permetent que el públic conegui, així mateix, Rocío més a fons. Ara es pot veure com és ella en la intimitat: divertida, afectuosa, entregada i amiga dels seus amics. I, per si no n'hi hagués prou, ha quedat clar que ha fet noves amistats, com la de Blas Cantó.

Vaja, que, com diria la seva tieta Rosa Benito, ella està vivint “el seu moment”. Sí, tant si es vol com si no es vol.

Rocío Carrasco, avui també serà protagonista de Bake Off

Rocío Carrasco s'enfronta aquesta nit, a partir de les 22:50, a una nova emissió del concurs de rebosteria. I, per l'avanç que s'ha emès, tornarà a ser-ne eix central.

El que passarà és que Alba li preguntarà si l'estima, i ella li respondrà: “Jo t'estimo”. Una declaració que farà saltar Terelu Campos, que se sentirà gelosa de l'amistat de totes dues. Per això, no dubtarà a deixar-li clar que espera que no estimi Carrillo més que a ella.

A més, Rocío ballarà amb la xaranga i fins i tot farà alguna cosa inesperada amb els seus companys. S'atrevirà a tocar el bombo amb ells per a formar un grup improvisat amb què amenitzar la vetllada.

Tot això mentre s'haurà d'enfrontar a un doble cuinat, del qual dependrà que continuï al concurs. I la veritat és que cada vegada té més difícil romandre-hi, per la dura competència i perquè van quedant menys participants.