Fotomuntatge de la reina Letizia, el rei Felip i la infanta Sofia

GENT

La infanta Sofia podria ser clau per salvar el matrimoni de Letícia i Felip

Com cada dimecres, Pilar Eyre ha donat totes les claus per saber la darrera hora del matrimoni del rei Felip i la reina Letícia

La relació del rei Felip i la reina Letícia passa per les seves hores més baixes. I no ho diem nosaltres. Només cal veure les seves aparicions públiques per adonar-se'n, a més, tal com ha anunciat Pilar Eyre aquest dimecres 21 de febrer, la relació podria estar completament trencada.

Tot i això, una persona podria ser clau perquè el matrimoni de Felip i Letícia no acabi fet trossos. Estem parlant de la infanta Sofia, filla petita dels reis d'Espanya. Com no podia ser altrament, Pilar Eyre ha donat les claus perquè puguem entendre el paper de Sofia.

Pilar Eyre: "El matrimoni dels reis està acabat"

Com cada dimecres, Pilar Eyre ha visitat el programa Tot es mou de la televisió pública de Catalunya. D'aquesta manera, gràcies a les seves declaracions, hem pogut confirmar que el matrimoni de Letícia i Felip estaria completament trencat, però no del tot.

"No és que ningú m'ho hagi dit, però no obstant això, jo dedueixo de tots aquests signes, petits i grans... Jo crec que el matrimoni dels reis està acabat", ha sentenciat la periodista. Cosa que, a hores d'ara, ja no ens sorprèn.

Però anem per parts. Quan Pilar Eyre parla d'"aquests signes", es refereix, en primer lloc, a la visita de la Letícia d'aquest dimarts a Salamanca. I és que hi va haver una imatge de la monarca saludant els agricultors de la qual tothom parla, ja que es tracta d'un gest ple de significat.

"Letícia ha trencat la regla que els reis no es pronuncien respecte de la política del país. Cada sortida de Letícia ens mostra alguna cosa i la d'ahir saludant els agricultors... A mi em va demostrar que sap que pot actuar d'una manera autònoma perquè ja no forma part del nucli dur de la Casa Reial".

Un altre gest demolidor és la portada de la revista de la salutació, on apareix el rei Felip sol. I és que podria ser un anunci completament intencionat.

"Avui, quan hem vist que la portada d'Hola era del rei sol, hem entès moltes coses. Letícia no surt a la portada d'Hola, que és una mica el butlletí oficial de la reialesa, des del 3 de desembre". Per aquest motiu, Pilar Eyre ho considera això, un altre fet que evidencia l'estat del matrimoni.

Fotomuntatge de Letizia, el rei Felip i Pilar Eyre amb un cor trencat de fons
Pilar Eyre considera que el matrimoni de Letícia i Felip estaria completament trencat. | Europa Press, TV3, ADragan

La infanta Sofia podria ser clau

Tot i això, el matrimoni de Letícia i Felip podria no estar perdut del tot. Ja que la infanta Sofia podria ser la persona clau perquè, almenys, estiguessin uns anys més junts i, així, poder llimar asprors.

"No sabem què passarà, no sabem si continuaran com van continuar Sofia i Joan Carles, si hi haurà un comunicat... O convivint potser fins que la infanta Sofia sigui major d'edat", ha afegit Pilar Eyre.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Actualment Sofia té 16 anys, així Letícia i Felip encara els quedarien dos anys de matrimoni. Tot això en cas que els reis prenguessin la decisió de seguir junts fins a la majoria d'edat de la seva filla petita.