Muntatge de fotos de primer pla de la diputada de la CUP Laure Vega amb rostre seriós i, al costat, la captura d'un tweet amb el contingut borrós i el logotip de la CUP
POLÍTICA

L'aclaparador zasca d'un ciutadà a la nova diputada de la CUP per la F1

Des de la formació anticapitalista celebren la marxa de la F1 i en xarxes els diuen quin és el problema de generar riquesa


Laure Vega, diputada de la CUP, ha celebrat a xarxes la marxa de la F1. Parla que representa un “model de País-Portaventura”. A això, li han respost amb dades i dient-li que si això és un problema és perquè ho provoca ella sola.

La Fórmula 1, a Madrid

I se'n va anar el Gran Premi de F1. Ayuso, és clar, encantada: ho reivindica com un èxit per a la Comunitat de Madrid i parla que “el capital és lliure”. A Catalunya, les altes esferes del Govern intenten minimitzar els fets. El conseller d'Empresa, Roger Torrent, diu que és “molt optimista” que una mica de la F1 es quedi a Montmeló.

Es coneix que li ha entrat pressa al Govern per retenir la competició esportiva. Però arriben tard. Cal recordar que els Comuns, amb Ada Colau al capdavant, han fet tot el possible per desincentivar la F1 a Catalunya. Els anys del procés no van ajudar: la inestabilitat política espanta els diners.

Però els organitzadors de la F1 no se n'han anat només per això. A més de la inestabilitat política i els menyspreus municipals, la resta tampoc no funcionava. El transport públic per arribar a Montmeló és dolent i la gestió del circuit és deficient. Cosa que no quadra als organitzadors de l'esdeveniment, que volen convertir aquest esport en una experiència per a l'espectador.

Per a la CUP ja està bé

Evidentment, la formació anticapitalista celebra els fets i, és més, demanen que no es mantingui la F1. La seva nova diputada, Laure Vega, ho ha celebrat per xarxes. De passada, ha criticat el president Aragonès per intentar retenir alguna cosa de l'esdeveniment:

Aquesta intervenció de la diputada Vega arriba en un moment en què la CUP intenta tornar d'entre els morts. I la veritat és que compleix amb allò que s'ha proposat en el seu projecte de refundació: socialisme, entre altres coses.

Sigui com sigui, a la majoria de ciutadans no els interessa aquests assumptes interns dels partits i hi veuen la realitat: una pèrdua econòmica. Com aquest usuari, de nom Pol Pérez, i que ve a dir que quin és el problema de generar riquesa.

Captura de pantalla d'un tweet de @polprezz responent una diputada de la CUP

Les properes autonòmiques seran la prova de foc per a la CUP. Quan se celebrin - en teoria a principis del 2025 - es comprovarà si la seva nova orientació política els ha donat fruits.

➡️ Política

Més notícies: