Muntatge amb la imatge de Xavier Rius amb les mans al cap i Xaver Trias de fons aplaudint
POLÍTICA

A Trias l'ha enfonsat el procés

Resum de premsa de Xavier Rius analitzant la derrota de Xavier Trias

A Trias lo ha hundido el proceso

És la segona vegada que Xavier Trias es queda sense l'alcaldia de Barcelona. La primera va ser el 2015, quan va guanyar Colau. Artur Mas sense saber-ho li va donar la puntada. Va dir que "el procés sobiranista estarà en risc si Barcelona tomba l'esquena al dret a decidir".

Així li va enfonsar la campanya i ara, el 2023, el mateix: Trias ha moderat el llenguatge però, bé, hi ha les fotos que es va fer en ple procés. I, a més, el mateix Artur Mas va firmar davant de notari que no pactaria amb el PP. Que ara no s'estranyin que Daniel Sirera i Alberto Núñez Feijóo hagin preferit Jaume Collboni i el PSC. En aquest repàs de premsa recordem alguns dels titulars del passat que continuen perseguint Xavier Trias.

Més enllà de la derrota de Xavier Trias a la seva carrera per ser l'alcalde de Barcelona, Xavier Rius analitza altres titulars destacats als mitjans de comunicació. El director d'E-Notícies parla de l'enfonsament del processisme a les grans ciutats i les seves aspiracions de cara a les eleccions generals del 23 de juliol.

La proclamació de Sílvia Orriols com a alcaldessa de Ripoll també ocupa un espai destacat en aquest vídeo. La líder d'Aliança Catalana va poder superar el cordó sanitari i, com a força més votada del municipi, va poder ser proclamada alcaldessa d'aquesta població .

➡️ Els vídeos de Xavier Rius ➡️ Política

Més notícies: