Fotomuntatge de Sílvia Orriols amb Laura Borràs
POLÍTICA

Junts desautoritza sis regidors a Ripoll i les xarxes bullen

La direcció nacional de Junts per Catalunya, en desacord amb la decisió que ha pres el seu grup municipal a Ripoll

La direcció nacional de Junts per Catalunya no està d'acord amb la decisió del seu grup municipal a Ripoll de votar-se a si mateixos a la sessió d'investidura i entregar l'alcaldia a Sílvia Orriols d'Aliança Catalana.

Després d'unes setmanes de negociacions complicades on la direcció de Barcelona de Junts i la secció local de Ripoll no han anat a l'uníson avui ha acabat culminant el desacord.

Des de la direcció de Barcelona de Junts, reunida amb caràcter extraordinari, immediatament després de saber-se la decisió dels seus a Ripoll s'ha publicat un tweet on es desautoritza contundentment els seus regidors a Ripoll i es parla de reconduir la situació com més aviat millor. Tampoc no s'estalvien crítiques als altres grups de l'oposició (ERC, PSC i CUP) que s'acusa de sectarisme i de no vols arribar a un acord.

Aquest posicionament ha provocat una allau de crítiques en xarxes tant d'aquells que consideren que, si és sincer l'enuig, haurien d'expulsar immediatament els seus regidors a Ripoll i, sobretot, d'aquells que consideren que s'hauria de deixar governar la força més votada.