Primer pla de Sílvia Orriols somrient lleugerament amb la boca tancada

POLÍTICA

Sílvia Orriols, assetjada de nou 'per un marroquí'

L'alcaldessa de Ripoll i candidata a Presidenta de la Generalitat denuncia haver patit una altra vegada un incident: 'els processistes no són els únics que estan nerviosos'

Una altra vegada, Sílvia Orriols viu un incident a la via pública davant del silenci generalitzat dels mitjans. A través de xarxes socials, l'alcaldessa de Ripoll ha denunciat haver estat increpada per 'un marroquí a l'entrada de l'Ajuntament'. Això arriba en un moment de màxima expectació política per la candidatura d'Orriols a les autonòmiques del pròxim 12 de maig.

Casos idèntics

No és la primera vegada que li passa una cosa així a Sílvia Orriols. Més d'una vegada ha hagut de patir esclats, assetjaments i incidents al carrer. En particular, no és la primera vegada que té problemes amb persones de nacionalitat marroquina.

Fa uns mesos, ella i el seu marit van ser agredits per un jove magribí que va acabar detingut per la policia. La novetat va venir poc després, quan es va saber que aquest jove és familiar de dos dels terroristes dels atemptats del 2017. De fet, segons va revelar la premsa, aquest subjecte ja tenia antecedents per resistència a l'autoritat, robatori amb força i abusos sexuals.

I el mes de gener passat va tornar a tenir un altre problema amb un jove magribí quan tornava sola d'un concert de Nadal. “Gossa racista”, li va dir el jove. Davant la recurrència d'aquests assetjaments, Orriols va denunciar l'actitud de l'oposició: “suposo que tornaran a dir que m'ho mereixo”.

Orriols provoca nervis

I ara tenim un altre episodi d'aquesta naturalesa. Avui mateix, l'alcaldessa de Ripoll ha explicat a X que “ahir un marroquí em va increpar a l'entrada de l'Ajuntament”. Orriols no ha desaprofitat l'ocasió per ressaltar també la política derivada d'aquesta situació:

Tuit de Sílvia Orriols sobre un marroquí que la va increpar a l'Ajuntament de Ripoll

Com és sabut, l'alcaldessa de Ripoll ha fet el pas i ha anunciat la seva candidatura electoral. Cosa que desperta una gran expectació política. De moment, els mitjans oficialistes la tenen convenientment silenciada i fins al dia de les eleccions no se sabrà quin impacte té la figura. “Sembla que els processistes no són els únics que estan nerviosos amb la meva candidatura...”. Amb aquestes paraules, Orriols ha sintetitzat els dos eixos del perfil polític: la crítica a la immigració islàmica i a la política processista.

➡️ Política

Més notícies: