Primer pla de Sílvia Orriols somrient lleugerament amb la boca tancada
POLÍTICA

Sílvia Orriols, agredida al centre de Ripoll: hi ha un detingut

Un grup de magribins han increpat la líder d'Aliança Catalana just abans de produir-se l'agressió

L'alcaldessa de Ripoll, Sílvia Orriols, ha estat agredida per part d'un magribí, que ja ha estat detingut per la Policia Local. Els fets han passat aquest divendres a la nit al centre de la capital del Ripollès. Tal com ha explicat ella mateixa al seu compte d'X, “el meu marit i jo hem patit una agressió a les mans d'un marroquí”. A més, ha explicat que l'agressor l'ha amenaçada quan ha estat detingut, repetint que “això només és el principi”.

Segons el Diari Ara, un grup de joves magribins han increpat la líder d'Aliança Catalana i la seva parella. Això hauria provocat la resposta del marit de Sílvia Orriols, iniciant-se una baralla en què han estat agredits tots dos. De fet, el marit de l'alcaldessa de Ripoll ha hagut de ser atès a l'hospital per ferides lleus. Quan, en plena discussió, l'alcaldessa ha volgut separar la seva parella, ha rebut una empenta per part d'un dels joves magribins.

L'agressor de Sílvia Orriols ha estat detingut pocs minuts després de l'incident, acusat d'un delicte contra l'autoritat, explica el Diari Ara. Segons aquest mitjà, tot i haver intervingut en el succés la Policia Local, ja són els Mossos d'Esquadra els qui s'estan encarregant del cas.