Primer pla de Sílvia Orriols rient lleugerament

POLÍTICA

Joves marroquins de Ripoll, a favor que multin amb 10.000 euros Sílvia Orriols

També defensen l'aparició d'un dibuix d'una nena amb vel islàmic a un cartell de Festa Major

Segueix la campanya de l'establishment català contra la Sílvia Orriols. Aquest cop ha estat l'ACN, l'agència de notícies pública de Catalunya, la que ha fet un reportatge sobre la creació recent de l'Associació Juvenil Marroquina del Ripollès.

L'ACN ha parlat amb quatre persones que formen part d'aquest col·lectiu, seguint així aquesta pràctica tan habitual a Catalunya de sobrerrepresentar als mitjans entitats que només tenen unes poques desenes de membres, però que tenen un discurs que afavoreix el règim.

En aquesta ocasió, els quatre entrevistats han carregat contra Sílvia Orriols, celebrant que se la multi amb 10.000 euros per expressar la seva opinió. Recordem que la Generalitat, concretament la Conselleria d'Igualtat i Feminismes de Tània Verge, va imposar aquesta multa a l'alcaldessa de Ripoll per dir que l'islam és incompatible amb els valors d'occident.

Evidentment, també han defensat el cartell de Festa Major de Ripoll que l'Ajuntament va decidir retirar perquè hi apareixia una nena amb un vel islàmic. I han acusat de "censura" l'equip de Sílvia Orriols.

Aquesta associació s'ha creat recentment per "trencar les mentides i els rumors" que, segons ells, circulen al voltant de la comunitat musulmana. I acusen formacions com Aliança Catalana de "jugar amb la ignorància de la gent, que no saben gaires coses sobre la nostra cultura i religió".

Un dels quatre joves entrevistats admet "preocupació" per la possible "entrada de l'extrema dreta al Parlament". I és que, a les eleccions del proper 12 de maig, Aliança Catalana intentarà irrompre al Parlament.

Ara com ara, les enquestes pronostiquen que el partit de Sílvia Orriols té opcions d'obtenir representació a la cambra catalana. La més recent, publicada aquest cap de setmana passat per El Español, augura que Aliança Catalana podria entrar al Parlament per Lleida, encara que hi ha altres sondejos que veuen possibilitats que la formació identitària aconsegueixi escons també a Girona, on Sílvia Orriols és el cap de cartell, i Barcelona.

➡️ Política

Més notícies: