Muntatge de fotos de primer pla de Sílvia Orriols amb rostre somrient i, al costat, un tweet amb el contingut difuminat

POLÍTICA

Les joventuts de la CUP es graven censurant Sílvia Orriols

Amb unes perspectives electorals molt dolentes, els de la CUP es dediquen a assetjar la candidatura d'Aliança Catalana

Tota l'estratègia dels partits progressistes consisteix a "plantar cara" o "ser un mur" de l'extrema dreta. És una estratègia buida que depèn de la caricatura d'un adversari. Una cosa per la qual és indispensable el concurs dels mitjans de comunicació més propers al poder i convenientment finançats per ell.

Avui mateix, per exemple, TV3 donava la notícia que ERC, els Comuns i la CUP havien signat un acord per no negociar amb “l'extrema dreta” de Vox o d'Aliança Catalana. Cal destacar que els tres partits tenen perspectives electorals molt dolentes. En el cas d'ERC, hi circula el dubte de si obtindran un dels pitjors resultats de la seva història.

La CUP no va gaire millor. És un partit desarmat internament, menyspreat per la irrealitat de les seves propostes i amb una sobrerepresentació mediàtica derivada del seguiment informatiu que tenen totes les seves anècdotes. A més, són ells mateixos els que insisteixen en l'estratègia electoral buida de negar a l'adversari.

“Esteu cometent un delicte electoral”

Tant la CUP com els seus satèl·lits en forma de joventuts i altres organitzacions ja han censurat i assetjat més d'una vegada Aliança Catalana. Bé fos a la mateixa Sílvia Orriols o als simpatitzants que hi recollien avals, una cosa manifestament il·legal segons la llei electoral (la LOREG).

Ara, un dels braços de la CUP, Arran, ha protagonitzat el que ells anomenen una “acció”. Aquesta ha estat arrencar cartells electorals d'Aliança Catalana. “Comença la campanya electoral. Tingui el color que tingui, recordeu que la merda sempre va a la brossa”.

La reacció dels usuaris ha estat la de sempre: “aquí els únics feixistes sou vosaltres”, deien. Totes les respostes han anat aquí. “Descripció del vídeo: feixistes arrencant cartells de partits que no opinen com ells”, “Esteu cometent un delicte electoral, això no és democràcia”, “Quins valents els gossets de la CUP”.

➡️ Política

Més notícies: