Muntatge de Silvia Orriols i Gabriel Rufian
POLÍTICA

Gabriel Rufián se suma als atacs a Sílvia Orriols

Ha compartit diversos missatges a X que critiquen Orriols, que protesta perquè l'oposició no li ha aprovat els pressupostos

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, retuiteja diversos missatges a les xarxes que critiquen l'alcaldessa de Ripoll. Arran de les dificultats que té per governar a causa de l'oposició, Sílvia Orriols ha protestat a les xarxes socials. Diversos usuaris li han respost i Rufián els ha donat visibilitat.

El cordó sanitari

L'alcaldessa de Ripoll és objecte d'un cordó sanitari que, entre altres coses, consisteix a assetjar-la en xarxes socials. Cosa al que ella es defensa, ja que és molt activa en X. Això contradiu la política del processisme de no donar-li la més mínima veu. És un signe evident que la consideren un actor polític que podrà donar la sorpresa a les properes eleccions.

El conseller d'Interior es va queixar que el gir de Junts amb la immigració havia fet que “més gent conegués” Sílvia Orriols. Ara, quan sembla que ja la coneixen, l'Elena és l'encarregat d'ERC de fer-li el marcatge a les xarxes. Fa poc ja van protagonitzar una enganxada .

A més, ara corren els rumors que es prepara una moció de censura contra ella. Recordem que quan va guanyar les eleccions se li va intentar fer un cordó sanitari que incloïa el PSC, ERC, Junts i la CUP.

“El bloc del 155”

Mentrestant, l'oposició li ha tombat els pressupostos. Cosa que ha assegut força malament a l'alcaldessa, que ha tingut aquesta reacció a X:

Tot seguit, els seus crítics han sortit a retreure-li que parli del 155. Li recorden que ella va treure la bandera estelada de l'ajuntament per ordre d'un jutge.

I la plataforma 'Verídic - Fact checking' no ha trigat a sortir a desmentir el missatge d'Orriols en referència al “bloc del 155”. Tot i que el més probable és que Orriols no es refereix a la votació del 155, sinó que ara Junts i ERC pacten amb el PSOE, un dels partits del 155.

Per la seva banda, Rufián ha retuitejat tots aquests missatges. Fa uns dies que es comunica a través de retuits d'altres usuaris. L'última vegada, per criticar Junts pel seu vot a la llei d'amnistia.

➡️ Política

Més notícies: