Primer pla de Xavier García Albiol mirant a càmera i somrient
POLÍTICA

La definició dels Comuns que ha fet Xavier García Albiol que s'ha tornat viral

L'alcalde de Badalona deixa per terra el partit de Jéssica Albiach

Xavier García Albiol és un dels alcaldes més ben valorats de Catalunya (si no el que més). L'alcalde de Badalona porta més d'un any al capdavant de la tercera ciutat catalana més poblada i la seva gestió està sent àmpliament recolzada pels badalonins.

Tot i això, el carisma que té Xavier García Albiol no ve tan sols per la seva capacitat de governar Badalona. També ve per la seva manera d'expressar-se, sobretot, a les xarxes socials.

Des de fa temps, l'alcalde del PP utilitza amb encert aquesta finestra de comunicació amb la població. Ho ha fet per criticar Pedro Sánchez o per exposar la seva teoria sobre l'avenç dels partits identitaris a tot Europa. També per fer reflexions sobre el debat de la immigració o per explicar al món els seus èxits al capdavant de Badalona.

Jèssica Albiach i Yoalnda Diaz en un míting d'En Comú Podem

En la seva darrera publicació a xarxes socials, Xavier García Albiol ha fet una definició sobre els Comuns que ja s'ha viralitzat. La seva piulada compta amb més de 50.000 visualitzacions i molts usuaris s'han mostrat a favor de la seva teoria respecte al partit de Jéssica Albiach.

Després de fer-se públic l'acord entre el PSC i els Comuns perquè aquests darrers votin a favor de la investidura de Salvador Illa, l'alcalde de Badalona va definir de la manera següent la sucursal de Sumar a Catalunya. "Els/les Comuns són al PSC el mateix que els peixos rèmora als taurons. Són peixos petitons que mai creixen i que sempre hi són. Basen la seva supervivència a viure enganxats al peix gran -el tauró- i alimentar-se de les engrunes de les preses del tauró o simplement menjar els paràsits enganxats a la pell de l'esqual. I així, pels segles dels segles”, escrivia Xavier García Albiol.

"Perfecta descripció, afegiria que insulten altres peixos que els diuen clarament a la cara quin peix és", li responia un usuari. "Resposta exacta", deia un altre. "Les rèmores als peixos tenen una funció a la natura, els Comuns ni això", "s'ha superat, alcalde", "aquesta vegada et dono la raó", "últimament la claves bastant" o "aquest home és un geni" , van ser algunes de les desenes de respostes que va rebre l'alcalde de Badalona en la seva última i viral publicació a X.

➡️ Política

Més notícies: