Primer pla de Xavier García Albiol fent un petó a la vara d'alcalde de Badalona i mirant fixament a càmera
POLÍTICA

La dada que confirma l'èxit de Xavier García Albiol a Badalona

L'alcalde de la tercera ciutat més poblada de Catalunya completa el seu primer any de mandat

Xavier García Albiol ja ha completat el seu primer any al capdavant de l'Ajuntament de Badalona després d'arrasar a les eleccions municipals del 2023. Amb la majoria absoluta sota el braç, el líder popular a la tercera ciutat més poblada de Catalunya segueix amb el seu pla anomenat 'Badalonisme '. Que no és més que una aposta per la seguretat, per remodelar i arreglar carrers i equipaments municipals, lluitar contra l'okupació i pujar l'autoestima i el sentiment de pertinença dels seus ciutadans.

El 'Badalonisme' de Xavier García Albiol funciona. I així ho corrobora el baròmetre que la Diputació de Barcelona va publicar fa uns dies. Hi ha una dada clara: el 76% de ciutadans de Badalona aproven la gestió d'Albiol al capdavant de la ciutat. És a dir, tres de cada quatre ciutadans. Tot i això, hi ha detalls d'aquesta enquesta que evidencien encara més la bona feina que el líder del PP està fent al municipi.

Per exemple, els ciutadans de Badalona creuen que el govern de Xavier García Albiol és millor que el govern anterior (del PSC) en totes les qüestions plantejades als enquestats. Els badalonins creuen que l'equip d'Albiol és més transparent, més compromès en el canvi climàtic, fomenta més la participació ciutadana i és millor en la gestió de l'ajuntament. A més, actualment hi ha més ciutadans que senten satisfacció de viure a Badalona que l'última vegada que van ser preguntats per aquesta qüestió.

Per si això no fos suficient, la majoria de la població creu que Badalona ha millorat el darrer any. I un 53,7% dels badalonins creu que la ciutat continuarà millorant en el futur. En aquest darrer apartat, Badalona supera la mitjana del Barcelonès i de la província de Barcelona. És a dir, els badalonins no només valoren bé la feina d'Albiol al capdavant de la ciutat, sinó que també hi confien de cara al futur.

L'enquesta de la Diputació de Barcelona, governada pel PSC, també reflecteix dues dades més que avalen Xavier García Albiol. D'una banda, el 85,5% dels enquestats considera que la lluita contra l'okupació ha de ser molt o bastant prioritària per a l'Ajuntament. I, de fet, és un dels principals pilars del govern d'Albiol, demostrant així que la seva prioritat per a una de les principals preocupacions dels seus habitants està més que justificada.

Finalment, un altre punt a favor per a Xavier García Albiol és la promoció de la ciutat que va fer per la darrera campanya de Nadal. Recordem que l'alcalde va instal·lar un arbre enorme que, juntament amb altres activitats, tenien com a objectiu dinamitzar l'economia local durant aquestes dates. Doncs bé, un 72,8% dels badalonins valoren bé o molt bé la campanya de Nadal impulsada pel seu alcalde.

➡️ Política

Més notícies: