Toni Clapés i Jéssica Albiach amb expressions serioses, posen davant un fons desenfocat.
POLÍTICA

Toni Clapés carrega amb duresa contra Jéssica Albiach pel seu últim tuit

El presentador de RAC1, com sempre, sense pèls a la llengua

Toni Clapés és dels pocs comunicadors que s'escapa del benquedisme progre i del bufandeig partidista que abunda a l'establishment mediàtic català. El presentador del 'Versió RAC1' ho ha tornat a demostrar les últimes hores amb una dura crítica a Jéssica Albiach, líder dels Comuns.

La cap de files de Sumar a Catalunya va compartir aquest diumenge una entrevista que li van fer a La Vanguardia. Ho va fer amb les següents paraules: "L'acord d'investidura ofereix l'oportunitat de donar resposta a desafiaments que no s'havien abordat fins ara. La gran tasca que tenim és fer avançar Catalunya i aquest és el nostre objectiu".

La seva publicació es va omplir de crítiques. "Algun dia us plantejareu deixar de ser la crossa dels socialistes? O ja per a la propera vida?", contestava la periodista Pilar Carracelas. "En 8 anys només heu sabut destrossar Barcelona i ara resulta que sou l'esperança de Catalunya", deia un altre usuari. "T'emportes 104.000 euros a l'any", li retreia un altre, fent referència al seu sou com a diputada i líder dels Comuns al Parlament.

Tot i això, una de les crítiques més dures va ser la que va rebre de Toni Clapés. "No vàreu aprovar els pressupostos del Govern de Pere Aragonès amb l'excusa del projecte del Hard Rock. Després de tantes voltes, passant per unes eleccions, ara torneu. Sou el pitjor de la retòrica política. 'Si no le gustan mis principios, tengo otros', G. Marx", escrivia l'exitós presentador català.

Captura de pantalla d'una conversa a Twitter entre dos usuaris. El primer usuari critica l'aprovació dels pressupostos del govern Aragonès i esmenta el projecte Hard Rock, mentre que el segon usuari parla sobre un acord d'investidura i l'oportunitat d'abordar reptes.

No és la primera vegada que Toni Clapés dóna la seva opinió política. A més, sempre ho ha fet demostrant no estar casat amb cap partit, sent capaç de criticar qualsevol que faci alguna cosa que no li agrada. El darrer exemple va ser quan va carregar contra el Govern de Pere Aragonès a menys d'una setmana per a la celebració de les darreres eleccions al Parlament de Catalunya.

Va ser el dia 7 de maig quan l'Executiu català va decidir aixecar algunes de les restriccions principals per la sequera. Ho van fer a pocs dies de les eleccions i Toni Clapés no va dubtar a relacionar les dues coses. "Que les enquestes per a ERC per al proper 12-M no vagin gaire bé no hi té res a veure, no?".

➡️ Política

Més notícies: