Muntatge fotogràfic amb el Periodista Xavier Rius amb les mans al cap, amb Santiago Abascal de fons
POLÍTICA

Que ve el 'coco'!

Xavier Rius fa un repàs de les notícies més importants de la premsa

Que viene el coco

Nou dia ple de notícies interessants. Encara tenim les conseqüències de les eleccions municipals del passat diumenge i també els moviments provocats per la convocatòria d'eleccions generals per al proper 23 de juliol.

En aquest recull de premsa, Xavier Rius analitza l'avanç de la dreta a Espanya. Un concepte, el de “ser de dretes”, que en aquest país encara es veu com una cosa dolenta. “A Anglaterra, els conservadors no demanen perdó”, recorda el director d'E-Notícies.

Xavier Rius també parla de Pedro Sánchez, a qui encara no considera políticament mort. Malgrat el “moviment arriscat” del president del govern espanyol, mai se sap. I unes eleccions sempre estan influenciades per molts factors.


No obstant això, per ara Sánchez no ha pogut calmar les veus en contra que s'han aixecat dins del PSOE en els últims dies. Alguns barons estan descontents i sembla que no l'ajudaran massa en la campanya de les pròximes generals.

La debacle d'Esquerra Republicana (que l'únic que fa és presentar-se a les pròximes eleccions com a antídot a VOX) és també un altre dels temes tractats en el vídeo. També hi ha temps per a la situació del partit de Santiago Abascal a l'ajuntament de Barcelona o els embolics de Junts abans de les eleccions generals.

Aquestes i més notícies (com la desaparició de Ciutadans o l'adéu de Laura Borràs), formen part del resum de premsa de Xavier Rius, director d'E-Notícies.