Alícia Tomás amb un fons borrós que inclou el logotip d'UCFR
POLÍTICA

Alicia Tomás (Vox) enfonsa un col·lectiu 'antifeixista' després de ser insultada

Adverteix que li acabaran donant la raó: 'el carnet del partit no us servirà de res quan...'

La regidora de Vox a Terrassa, Alícia Tomás, no es deixa trepitjar. Durant els últims mesos, ha protagonitzat diversos episodis polèmics fins al punt de rebre amenaces de mort. Així mateix, ha estat a l'espiell de les organitzacions autoqualificades “d'antifeixistes”.

Entre aquestes organitzacions, una de les més habituals a Catalunya és la UCFR (Unitat Contra el Feixisme i el Racisme). Fa uns mesos, UCFR va demanar que Alícia Tomàs fos denunciada per publicar a xarxes el missatge de “Fora islamisme!”.

En realitat, no es tracta d'una cosa nova (ni inofensiva) a Catalunya. L'alcaldessa de Ripoll, Sílvia Orriols, ha estat multada amb 10.001 euros per declarar que “l'islam és incompatible amb els valors occidentals”.

Tenint en compte les últimes informacions que han arribat des de l'Afganistan costa entendre en quin sentit l'esquerra pot defensar l'islam. Però, en qualsevol cas, Alícia Tomás se les ha tornat a tenir amb el col·lectiu UCFR.

I no ha estat una enganxada precisament suau.

“Ens donareu la raó”

Dissabte passat, Alícia Tomás es feia viral amb un missatge dur en xarxes socials criticant la infiltració de la immigració musulmana a Europa. Així s'expressava la regidora de Vox:

Entre les moltes respostes a aquest missatge hi va haver la d'UCFR, que no va ser ni de bon tros amable. Per contra, va ser força insultant. Van qualificar Tomàs de “desgraciada” i van assenyalar que “la vida t'ha d'haver tractat molt malament per viure amb tant de menyspreu, prejudicis i tant odi”.

Davant això, la regidora ha respost i ha anat amb tot contra la UCFR.

“Us desitjo el mateix que desitgeu amb la vostra merda ideològica a la gent més humil de Terrassa: una bona dosi de multiculturalisme”, diu Tomás en el seu missatge, “El carnet del partit no us servirà de res quan tingueu davant una manada magribina. I aleshores, ens donareu la raó, desgraciats”:

Al marge d'aquesta polèmica en particular, la relació amb l'islam és un dels punts més polèmics a Occident. Per a alguns, no hi ha cap espai per respectar algunes pràctiques d'aquesta religió. Per altres, en canvi, la multiculturalitat és positiva. El que és segur és que la polèmica no ha fet res més que començar.

➡️ Política

Més notícies: