Muntatge d'Alicia Tomás de Vox, i uns missatges contra ella
POLÍTICA

Insults i amenaces a la regidora de Vox a Terrassa, Alicia Tomás

Mostra algunes de les amenaces que ha rebut a les xarxes socials: 'pagaràs el preu per insultar l'islam'

Alicia Tomás torna a ser objecte d'assetjament. Fa poc més de dos mesos, va ser amenaçada mentre intentava gravar un vídeo per al seu partit sobre els empadronaments a Terrassa. Al final, va haver d'intervenir la policia per dissoldre el grup de persones que començava a formar-se al voltant de la regidora.

I ahir, Tomás va mostrar al seu perfil de X alguns dels insults que ha rebut per xarxes socials. Ho feia fent referència a unes paraules de l'actual regidora de seguretat de Terrassa, Patrícia Recha, denunciant els insults que rebia. “A la política es ve plorat de casa. No sigui patètica”, li ha respost Tomàs.

“Tant de bo que et moris”

“La regidora de seguretat, que menteix la ciutadania, amaga les dades delinqüencials i s'atreveix a vincular-me amb els delinqüents de Terrassa, ploriqueja perquè l'insulten en xarxes socials. Ja estava trigant a fer-se la víctima per no donar explicacions sobre la seva pèssima gestió”, li ha respost Tomás abans de concloure: “Aquí li deixo les 'lindezas' que em dedica la xusma magribina que vostè protegeix”.

Missatges de contra Alicia Tomàs a Vox

“Pagaràs el preu per insultar l'islam”, “Racista de merda” o “Doneu puta pena, tant de bo que et moris, puta vella”, li han dit a Tomàs entre molts altres insults i amenaces.

Alicia Tomás és una de les veus de Vox més crítiques amb la inseguretat, la immigració i, en concret, la immigració islàmica. Més d'una vegada, s'ha pronunciat de manera molt crítica per denunciar que “en alguns barris s'està implantant l'islamisme”.

➡️ Política

Més notícies: