Muntatge amb Leonor somrient amb els cabells solts i Telma Ortiz somrient amb una samarreta de talps
GENT

Telma Ortiz, cada cop més a prop de Leonor: estan unides per una cosa molt curiosa

Telma Ortiz i la princesa d'Astúries tenen alguna cosa en comú: totes dues senten una profunda admiració pel ballet

Telma Ortiz està cada cop més a prop de la princesa Leonor. Tal com ha publicat ¡Hola!, tieta i neboda comparteixen molt més que el cognom, ja que totes dues senten un profund amor per la dansa.

Des que l'hereva al tron espanyol va fer 18 anys, s'ha convertit en tota una icona tant dins com fora del nostre país. Tant és així que, abans de la majoria d'edat, Lecturas no va dubtar a referir-s'hi com "l'estrella de la família reial".

Primer pla de la princesa Leonor a la jura de la Constitució
La vida de Leonor s'ha convertit en una icona dins la monarquia espanyola | Europa Press

A més, unes altres capçaleres ja han començat a utilitzar el terme 'Leonormania' per referir-se a la gran expectació que genera la neboda de Telma Ortiz. Una tendència que també podem apreciar a mitjans internacionals.

Fa uns mesos, la versió xinesa de la revista Elle va atorgar a Leonor el títol de "la princesa més bella d'Europa". "És un referent de moda perfecte per a la nova generació de 'royals'", van assegurar també.

Actualment, i malgrat haver passat més de dos mesos des de la seva jura de la Constitució, la noia continua generant molt d'interès entre la societat. Per això, ara, la revista de la salutació ha deixat al descobert una de les grans passions que comparteix amb la seva tieta Tema Ortiz: la dansa.

Telma Ortiz i la princesa Leonor, unides pel seu amor per la dansa

Malgrat que molts consideren que la princesa s'assembla al seu pare, sobretot en qüestions de caràcter i personalitat, la veritat és que també guarda moltes similituds amb Telma Ortiz.

Tal com ha transcendit durant tots aquests anys, la germana de la reina Letícia va ser ballarina professional. Una passió per la dansa que, segons ¡Hola!, comparteix amb la seva neboda Leonor.

Segons aquesta capçalera, diverses vegades, la futura reina d'Espanya ha anat amb Paloma Rocasolano i Telma Ortiz "a veure infinitat de funcions". Activitats que molt poques vegades han estat fotografiades pels mitjans de comunicació del nostre país.

Telma Ortiz parlant amb la premsa als carrers de Madrid
Telma Ortiz va ser ballarina professional | Europa Press

No obstant això, aquesta no seria la seva única passió. A més, a la filla de Felip i Letícia també li interessen una altra classe d'art com ara la lectura, el cinema o la música.

D'una altra banda, la princesa d'Astúries pot presumir de tenir una gran habilitat per als idiomes. Cosa que, segons sembla, també ha heretat de Telma Ortiz.

La germana de Letícia parla anglès, francès, alemany i italià i una mica d'àrab. En canvi, la neboda de Telma Ortiz domina l'anglès des de ben petita i té nocions de xinès. A més, avui dia, continua estudiant àrab i perfeccionant el seu francès.

Finalment, des que era tan sols una nena, té coneixements de totes les llengües del nostre país. Tal com hem pogut veure, la futura reina d'Espanya parla català, gallec i basc.

Muntatge amb Leonor amb jersei rosa i Telma Ortiz amb ulleres de sol
Telma Ortiz i Leonor comparteixen molt més que el seu amor pel ball | e-noticies.cat, Europa Press, GTRES

Tot i compartir amb la seva neboda l'amor pel ballet, actualment, la relació entre Telma Ortiz i la reina Letícia no està passant per un dels seus millors moments.

Segons ha assegurat En Blau, les últimes declaracions de Jaime del Burgo han aconseguit tornar a distanciar les germanes Ortiz Rocasolano de nou. Una situació per la qual ja van haver de passar a l'any 2013.

Encara que Telma Ortiz i Letícia sempre havien estat molt unides, sobretot després de la mort de la seva germana Erika, aquell any, totes dues "van deixar de parlar-se durant uns anys". "La relació es va tornar més tensa i van preferir deixar de veure's", ha recordat el mitjà de comunicació esmentat.

Ara bé, malgrat que amb el temps van reprendre el contacte, les últimes confessions de Jaume del Burgo han aconseguit tornar a perjudicar la seva relació.