Muntatge amb una foto de Jaume del Burgo a l'esquerra i Felip amb Letizia sonant a la dreta
GENT

Jaime del Burgo posa en un compromís Felip després del seu últim atac a Letícia

Jaime del Burgo torna a les seves xarxes socials amb una publicació polèmica i posa contra les cordes Felip VI

Jaime del Burgo torna a la càrrega amb un nou dard enverinat dirigit als reis actuals d'Espanya. A través de les xarxes, a l'empresari no li ha tremolat el pols a l'hora de posar Felip VI en un nou compromís. Moment que s'ha produït després de l'últim atac a Letícia.

Des que Jaime va trencar el seu silenci per revelar la suposada relació extramatrimonial que va mantenir amb la reina d'Espanya, no ha parat de compartir informació sobre la monarquia espanyola.

Muntatge amb Jaume del Burgo amb ulleres i jaqueta, i Letizia somrient
Jaime del Burgo continua amb la seva campanya de desprestigi contra Letícia i el seu marit | e-noticies.cat, Redes sociales, GTRES

Tot i això, i encara que diversos membres de la casa reial s'han convertit en víctimes de Jaime del Burgo, no hi ha dubte que la més afectada ha estat Letícia.

Fa uns dies, van sortir a la llum els presumptes plans de futur que, segons ell, havien planejat junts. "La idea que tinguéssim un fill per ventre subrogat a Los Angeles. M'ho va proposar estant a La Terre Blanch", va confirmar l'exmarit de Telma Ortiz.

Imatge del rei Felip i la reina Letizia després del discurs de Margarita Robles
Jaime del Burgo titlla d''indignes' els actuals reis d'Espanya | TV3

Ara, Jaime del Burgo ha tornat al seu perfil de X amb una nova i incendiària publicació. A través d'aquesta, l'empresari navarrès no ha tingut objeccions a posar en un nou compromís social Felip VI relacionat amb l'actual conflicte entre Israel i Palestina.

Moment en què també ha aprofitat per llançar un nou atac a l'actual reina d'Espanya. De fet, no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de qualificar de "trio indigne" els actuals reis d'Espanya i el president del Govern.

Jaime del Burgo posa en un nou compromís Felip VI: "Per què no reconèixer Palestina com a nació?"

Jaime del Burgo ha tornat al seu compte de X amb una nova i polèmica publicació. Hi ha volgut donar la seva opinió sobre un dels temes més comentats de l'actualitat: el conflicte entre Israel i Palestina.

Amb una sola pregunta, l'exmarit de Telma Ortiz ha ficat l'actual rei d'Espanya en un gran compromís social. "Felip, per què no reconèixer Palestina com a nació? Perquè el terrorisme no té cabuda al món", ha assegurat el navarrès.

"És la línia vermella que ens divideix. Els que estem d'aquesta banda estimem la llibertat i la defensem davant la barbàrie", ha afegit Jaime del Burgo.

Primer pla del Rei Felip VI mirant a càmera amb el rostre seriós
Felip es converteix en el protagonista de l'última publicació de Jaime del Burgo | GTRES

A continuació, l'empresari ha volgut posar algun exemple d'aquesta barbàrie. "Els qui rosteixen vius nadons en forns domèstics davant dels seus pares o mantenen captiu en un forat sota terra un home 532 dies".

A més, Jaime del Burgo no ha tingut objeccions a assegurar que, "si el terrorisme aconsegueix el seu objectiu, estaríem davant del principi de la fi de la societat moderna tal com la coneixem". "Legitimaríem el terrorisme. Entens?", ha recalcat el navarrès, dirigint-se directament a Felip VI.

Abans de posar fi a les seves declaracions, no ha volgut deixar passar l'ocasió per llançar un nou atac a Letícia i al seu marit. "Letícia, Pedro[Sánchez], Felip, per aquest ordre a la cadena de comandament, trio indigne, enteneu?", ha sentenciat.

Reflexió que ha compartit al seu perfil de X tan sols dos dies després de publicar una publicació a favor de la monarquia anglesa. El 12 de gener passat, Jaime del Burgo va publicar un comentari elogiant Elisabet II.

I encara que en cap moment esmenta la monarquia espanyola, molts consideren que es tracta d'un dard enverinat cap a Felip VI i Letícia:

"Sempre al cor. Dignitat, noblesa, entrega, decència. Si hi ha hagut una dona mereixedora pels seus actes del títol de reina, va ser ella. El contrapès, el desig per a la meva pàtria, una com ella o cap".