Muntatge de Leonor al centre de la imatge somrient i als costats Letizia i Telma Ortiz apuntant la seva mirada cap a ella
GENT

Letícia, feliç en comprovar que Leonor ha pres la mateixa decisió que Telma Ortiz

Letícia està molt orgullosa dels passos que està fent la seva filla, la princesa Leonor, i que recorden, en certa manera, la seva tieta Telma

Si la reina Letícia ha deixat constància d'alguna cosa durant els últims anys, és que és una mare molt sobreprotectora. Letícia no vol que cap de les seves dues filles faci cap pas en fals, per això estudia molt bé els moviments que han de prendre.

Els últims mesos no han estat gens senzills amb el focus posat sobre la princesa Leonor i els diferents actes públics que ha protagonitzat, com ara la jura de la Bandera o de la Constitució.

No obstant això, més enllà de protocols, la reina Letícia ha estat molt orgullosa de veure com la seva filla ha complert amb escreix el que se n'esperava. Una postura que també comparteix amb Telma Ortiz, que descriu les seves nebodes com "les millors".

Ara, la revista ¡Hola! assegura que la princesa Leonor i la seva tieta, Telma Ortiz, tenen molt en comú, sobretot en el tema dels estudis. L'hereva al tron ha pres la mateixa decisió que la seva tieta d'interessar-se per aprendre nous idiomes i millorar els que ja coneix. Sens dubte, un altre motiu d'alegria i satisfacció per a Letícia.

Muntatge de Telma Ortiz caminant pel carrer mentre l'entrevista un reporter i un cercle petit on es veu Leonor també somrient
Leonor segueix els passos de la seva tieta i s'interessa pels idiomes | Europa Press, e-noticies.cat

La princesa Leonor, tot un motiu d'orgull per a la seva mare

La reina Letícia pot estar tranquil·la. La imatge que ha projectat la princesa Leonor al llarg dels darrers mesos és bona, molt bona. I no només dins de les nostres fronteres, sinó també fora.

Recordem que, des de fa temps, molts mitjans especialitzats ja parlen de tot un fenomen que rep el nom de 'Leonormania'.

La jove continua actualment immersa en la seva formació militar a l'Acadèmia Militar de Saragossa. Leonor és una estudiant brillant, segons recull la revista ¡Hola!, on asseguren que "no ha suspès cap examen" fins ara.

A poc a poc, la jove s'ha llaurat un bon currículum acadèmic. Sembla que se li resisteixen molt poques coses, sobretot en matèria d'idiomes. Aquesta mateixa revista manté que l'hereva a la Corona compta amb una gran habilitat per als idiomes, igual que la seva tieta, Telma Ortiz.

Leonor ha seguit els passos de la germana de la seva mare i és tota una apassionada per l'aprenentatge de noves llengües. Actualment, Leonor continua estudiant àrab i millorant el seu francès, segons avança el mitjà anteriorment esmentat.

No cal dir que, per a Letícia, és un gran motiu d'orgull veure com la seva filla és tan aplicada i, especialment, que té aquest interès per aprendre nous idiomes.

Les mirades estaven posades en la Pasqua Militar

Estem més que segurs que, durant aquest any, la princesa Leonor ens continuarà sorprenent. De moment, tots els ulls estaven posats avui, 6 de gener, en la celebració de la Pasqua Militar.

La família reial caminant cap a Les Corts Generals
Leonor ha estat a la Pasqua Militar amb els seus pares | Europa Press

L'expectació ha estat màxima, ja que es tractava del seu debut en aquesta cerimònia i on l'hem vista vestida amb l'uniforme de cadet. La princesa Leonor ha estat acompanyada dels pares, els reis d'Espanya, al Palau de Madrid. I Felip VI s'ha encarregat de pronunciar el discurs habitual amb què ha començat l'any castrense.