Muntatge amb Fran Rivera i Cayetano Rivera junts vestits de toreros i Cayetano Rivera amb una capota a una plaça de toros
GENT

Les imatges de Cayetano Rivera a Colòmbia que desmenteixen el que va dir el seu germà

Cayetano Rivera triomfa en la seva última feina a l'altra banda de la bassa gran. I prova d'això són les fotografies que acaben de sortir a la llum

Cayetano Rivera ha aconseguit desmentir unes declaracions que va fer el seu germà Fran Rivera, fa uns quants mesos, sobre les seves habilitats per a la tauromàquia. I tot gràcies a les fotografies que han vist la llum sobre la seva darrera feina a Colòmbia.

El mes d'agost passat, el fill de Carmina Ordóñez va patir un accident aparatós dins la plaça de bous de Socuéllamos, Cuidad Real. El torero va haver de ser intervingut i, segons va confirmar a les xarxes socials, hauria d'estar una temporada allunyat de les seves funcions.

Cayetano Rivera amb el braç enguixat i amb rostre d'enuig
Cayetano Rivera es va trencar un canell dins una plaça de bous | GTRES

"Per la complexitat de la fractura, necessito sis setmanes d'immobilització. A partir d'aquí iniciaré la rehabilitació per estar en condicions de torejar com més aviat millor", va assegurar Cayetano Rivera en aquell moment.

Un mes i mig després d'aquest contratemps, Fran Rivera no va tenir cap problema a pronunciar-se sobre aquest tema davant les càmeres d'Europa Press. El 20 de setembre passat, el torero va revelar com estava evolucionant la fractura del seu germà:

"A Cayetano li ha trencat el toro el canell sencer tot per aquí. Li han posat 8 claus i tres plaques i la dreta, a més, si el metge estava pessimista i està una mica optimista, però complicat".

Muntatge de fotos de Cayetano Rivera i Fran Rivera, tots dos amb rostre seriós
Fran va assegurar que Cayetano Rivera 'és molt pocatraça' | Europa Press, e-noticies.cat

D'una altra banda, i encara que va assegurar que Cayetano Rivera "és bon torero, transmet molt i s'entrega als toros molt", Fran no va dubtar a confirmar que també és "molt pocatraça".

"No és broma, i l'enganxen molts els toros perquè és molt pocatraça, molt fluix, però, quan ha de posar suport, el fica", va afegir el marit de Lourdes Montes a continuació.

Ara, Cayetano Rivera ha aconseguit desmentir totes aquestes declaracions del seu germà Fran gràcies a les darreres imatges que han vist la llum. Hi podem veure el torero sortir per la porta gran de la seva última feina a Colòmbia.

Les fotos de Cayetano Rivera que desmenteixen les declaracions de Fran Rivera: ha triomfat a Colòmbia

Aquest dissabte 13 de gener, Cayetano Rivera va fer 47 anys, data que va celebrar a l'altra banda de la bassa gran, concretament, a Colòmbia. El torero ja ha començat la seva temporada taurina i ho ha fet a la Feria de Manizales.

Durant tota la setmana passada, aquesta ciutat colombiana va rebre grans figures tant nacionals com internacionals del món de la tauromàquia. I com era d'esperar, el germà de Fran Rivera no es va voler perdre aquesta festa taurina per res al món.

Cayetano Rivera de torero en una plaça de bous amb la capota mig estirant
Cayetano Rivera triomfa a la Feria de Manizales | GTRES

A jutjar per les fotografies que ha publicat l'agència de notícies GTRES, Cayetano Rivera va aconseguir sortir per la porta gran de la seva darrera 'corrida' dins d'aquesta plaça de bous.

Aquest diumenge, Luis Bolívar, Andrés Roca Rey i el germà de Fran Rivera van ser els encarregats de tancar la 69 Feria taurina de Manizales. Tanmateix, encara que tots tres van delectar el públic amb les seves grans habilitats per al toreig, l'espanyol va aconseguir acaparar totes les mirades.

"El cinquè[toro]va sembrar grans il·lusions amb la gambada i la forma clara de ficar el cap al capot de Cayetano.[…]Qui va deixar belles estampes toreres en aquest rebut d'art", han assegurat mitjans com Cope.

Muntatge d'imatges de Cayetano Rivera pujat a coll amb diversos toreros, menjant i bevent d'una bota a la plaça de bous
Cayetano Rivera demostra a Colòmbia els seus dots per al toreig | e-noticies.cat, GTRES

Després d'analitzar totes aquestes fotografies, no hi ha cap dubte que Cayetano Rivera ha aconseguit desmentir les declaracions que al seu dia va fer el seu germà. Malgrat que en aquell moment va intentar treure ferro a l'assumpte.

Després que Fran assegurés que "l'enganxen molts els toros perquè és molt pocatraça", l'ex d'Eva González no va tenir objeccions a omplir d'afalacs el seu germà:

"Bé, a Francisco no cal que ho defineixi jo, tothom sap que és un torero de raça amb molt d'orgull i bo, vet aquí la seva trajectòria com a torero". A més, Cayetano Rivera va voler respondre a les paraules. "No sóc pocatraça, el que passa és que els toros agafen molt i, quan t'enganxen, fan mal", va sentenciar en torero.