Muntatge de Letizia somrient, Paloma Rocasolano amb arracades de perla i Telma Ortiz amb la mà a l'orella
GENT

Paloma Rocasolano compleix el desig de Letícia després de l'última hora de Telma Ortiz

La germana de la reina Letícia es troba en una situació que ha provocat una cosa inesperada a la seva família

Letícia Ortiz passa per unes setmanes complicades des que es van publicar les informacions que apuntaven que havia tingut un idil·li amb Jaime del Burgo.

Una situació difícil que també ha esquitxat altres membres de la seva família, com és el cas de la seva germana Telma, que va estar casada amb l'advocat esmentat. La informació que ha transcendit no ha fet sentir gens bé a la filla mitjana de Paloma Rocasolano i Jesús Ortiz, que ha decidit prendre distància en aquests moments.

Telma no esperava, a hores d'ara, veure's embolicada en una polèmica de les dimensions que han pres les revelacions del seu ex. L'última hora de la cunyada de Felip VI, segons el diari En Blau, és que està molt disgustada, de fet és la gran afectada a l'ombra en aquest assumpte.

L'aparició de les informacions sobre la presumpta infidelitat de la seva ex amb la seva germana han descol·locat l'Associate Manager de relacions externes i estratègia de l'ONG Concordia.

Paloma Rocasolano ha accedit a la petició de la seva filla

Tant és així, que la reina Letícia, amb qui Telma manté una excel·lent relació, ha recorregut als seus pares per intentar calmar els ànims. Pel que sembla, la relació entre l'exmatrimoni Ortiz-Rocasolano no és precisament bona. Tot i això, hi ha ocasions, com aquesta, en què les circumstàncies estan per sobre de tot.

Muntatge de la reina Letizia amb la seva germana, Telma Ortiz
La reina Letícia, preocupada per la seva germana Telma, ha recorregut als pares | GTRES, E-Noticies

Així, els pares de la reina han intentat trobar suport en amics propers per intervenir en aquest conflicte que ha marcat la Família Reial. També ells mateixos en primera persona s'han posat d'acord per intentar apaivagar una mica l'ambient que va sorgir arran de les informacions que van sortir publicades. Així és com ho ha destacat el diari esmentat.

La intervenció dels pares no fa sinó deixar en evidència el malestar produït a Telma per les declaracions del seu ex. Una situació greu que ha necessitat l'ajuda dels familiars més directes per recuperar la calma.

Aquest gest de Paloma Rocasolano i Jesús Ortiz cobra especial importància si tenim en compte que entre ells gairebé no hi ha relació. A la dècada dels 90, el matrimoni es dissolia a causa de diferències irreconciliables entre la parella. Desavenços tan greus que van provocar que no es veiessin ni es parlessin durant més de cinc anys.

El compromís oficial de la seva primogènita amb el llavors Príncep d'Astúries va obligar l'exparella a haver-se d'entendre. La veritat és que a Paloma es va sentir molt malament amb el pare de les seves filles no trigués a refer la seva vida sentimental. A més, la seva nova parella, amb qui fa més de dues dècades que estan junts, té una edat similar a la de la seva filla Letícia.

Telma Ortiz és conscient de l'esforç que també fan els seus pares en aquest moment

La veritat és que Paloma, anys després, també ha tornat a trobar l'amor de la mà de Marcus Brandler. Amb ell va protagonitzar l'any passat una fotografia en què tots dos es feien un apassionat petó al mig del carrer.

Muntatge amb Telma Ortiz somrient, Paloma Rocasolano amb els cabells curts i Jesús Ortiz seriós
Els pares de la reina Letícia han fet front comú després de saber com està la seva filla Telma | e-noticies.cat, Europa Press, GTRES

Més enllà de les seves relacions sentimentals, la veritat és que Paloma Rocasolano i Jesús Ortiz han demostrat que per a ells el més important són les filles que tenen en comú.

N'és una prova que saben estar a l'altura de la situació per la qual en aquests moments travessa la seva filla. Units en l'adversitat, els pares de Telma s'han unit, oblidant-se de les diferències, per intentar ajudar la seva filla quan la tempesta mediàtica l'ha esquitxat de manera inesperada.