Muntatge de Joan Carles I mirant de banda i Paloma Rocasolano somrient amb unes arracades de perles
GENT

Paloma Rocasolano, víctima col·lateral del pla traçat per Joan Carles I contra Letícia

Paloma Rocasolano també va ser investigada pel CNI quan la seva filla i Felip VI van començar la seva relació sentimental

Paloma Rocasolano es va convertir en víctima col·lateral del pla que Joan Carles I va dur a terme contra Letícia l'any 2003. Tal com ha publicat En Blau, el rei emèrit no veia amb bons ulls la nova xicota del seu fill, per això va ordenar al CNI que la investigués. Decisió que va acabar esquitxant també la seva mare.

No és cap secret per a ningú la mala relació que, avui dia, mantenen la reina d'Espanya i el seu sogre. Tanmateix, aquesta enemistat ve de lluny, concretament, des que es va produir el primer acostament entre Felip VI i la periodista.

Fotografia de Felip VI i Letizia de joves asseguts l'un al costat de l'altre en una gala, somrients i vestits per a l'ocasió amb un vestit i un vestit
Joan Carles I va fer investigar Letícia només començar la seva relació amb Felip | GTRES

L'octubre de 2002, la filla de Paloma Rocasolano i Felip VI van coincidir en una festa que Pedro Erquicia va organitzar al seu àtic. En aquell moment tots dos estaven solters, encara que Letícia va ser relacionada sentimentalment amb un company de professió.

Tanmateix, Joan Carles I no estava gaire conforme amb aquesta relació, i un dels principals motius era el recent divorci de la comunicadora. Per això, no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de demanar un favor personal al seu amic Jorge Dezcallar.

En aquell moment, aquest home estava al capdavant de CNI, situació que el rei emèrit va aprofitar per demanar-li que investigués la nova xicota del seu fill Felip. No obstant això, aquesta missió va acabar afectant també uns altres membres de la seva família, com ara Paloma Rocasolano.

Paloma Rocasolano, víctima col·lateral de la decisió de Joan Carles I: l'emèrit també la va investigar a ella

Després d'adonar-se de com estava d'enamorat el seu fill de Letícia, Joan Carles I no s'ho va pensar dues vegades a l'hora d'investigar en profunditat el seu passat. Moment en què va descobrir "un secret" de Paloma Rocasolano i la resta de la seva família.

Des del principi, la periodista va ser molt sincera sobre algun dels aspectes de la seva vida més personal. Tant és així que va revelar a Felip diverses dades que podrien afectar-los en el futur, per exemple, els seus presumptes dos avortaments.

Primer pla de la reina Letizia amb gest seriós
Letícia va confessar a Felip diversos secrets personals | GTRES

Tot just assabentar-se'n, l'actual rei d'Espanya va agrair la seva sinceritat i hi va intervenir per eliminar totes les proves sobre aquesta informació. Ara bé, el gendre de Paloma Rocasolano sabia que no estava al corrent de tots els secrets de la seva futura dona.

Per això, Joan Carles I no s'ho va pensar dues vegades a l'hora d'ordenar al seu amic Jorge Dezcallar que investigués Letícia i tota la seva família. Però la informació que van descobrir no li va agradar.

En aquell moment, l'emèrit va descobrir que Paloma Rocasolano i Jesús Ortiz estaven divorciats. A més, van saber que tot aquest nucli tenia tendències republicanes i comunistes, especialment, l'avi de la periodista.

Muntatge amb Paloma Rocasolano asseguda seriosa i Joan Carles I somrient mentre saluda
L'emèrit també va decidir investigar Paloma Rocasolano i la resta de la seva família | e-noticies.cat, GTRES

No obstant això, malgrat aquesta informació, Felip va deixar molt clar que la seva intenció continuava sent la mateixa: volia que Letícia fos la mare dels seus fills. De fet, fins i tot va amenaçar d'abandonar la Corona si no el deixaven casar-se amb ella.

Després de tot el que va descobrir, Joan Carles I no podia ni veure Letícia, però la reina Sofia va posar tot de la seva part per donar una oportunitat a la periodista. Com es podia esperar, aquesta situació va acabar esquitxant Paloma Rocasolano i Jesús Ortiz.

Tal com ha confirmat En Blau, "el rei emèrit reia sempre d'ells, no suportava veure'ls per La Zarzuela[…]al seu avi el va anomenar 'el taxista'". A més, la infermera no va aconseguir guanyar-se l'afecte dels seus consogres, però la relació amb Felip sempre ha estat molt especial. Un enllaç que ara no està passant per un dels seus millors moments.