Muntatge de fotos de primer pla del rei Felip VI de Borbó, la reina Letizia Ortiz; tots dos amb rostre seriós i la seva germana, Telma Ortiz, amb rostre somrient
GENT

Desvelen què va fer Telma Ortiz amb el rei Felip quan va discutir amb Letícia

Telma Ortiz va traslladar un missatge a Felip que no deixava en bon lloc la Letícia, però estava molt dolguda amb ella

Telma Ortiz s'ha convertit en notícia en les últimes hores arran d'una informació que no la deixa en bon lloc. Fonts properes al mitjà En Blau han revelat el que va fer amb Felip després de descobrir la connexió entre Letícia i Jaime del Burgo. Telma va parlar amb Felip i “el va alertar sobre la veritable naturalesa de la reina”.

Letícia i Telma van tenir una discussió, de fet durant un temps es van deixar de parlar. És una versió que defensen molts mitjans, malgrat que tot ja està solucionat.

Telma Ortiz i Letícia gaudeixen d'una relació molt estreta actualment, però diversos testimonis asseguren que no sempre va ser així. Suposadament, la germana de la reina es va sentir traïda, per això li va pagar amb la mateixa moneda. Va mantenir una conversa amb Felip per explicar-li que la reina no s'havia portat bé amb ella.

Muntatge amb el rei Felip VI seriós, Letizia mirant cap amunt i Jaume del Burgo amb ulleres
Felip va descobrir què estava passant amb Jaime del Burgo | e-noticies.cat, Europa Press, GTRES

Recordem que Jaime del Burgo, exmarit de Telma, defensa que va mantenir una relació amb Letícia. Fins i tot assegura que van estar a punt d'escapolir-se junts a Nova York per començar una nova vida.

La periodista Pilar Eyre, experta en Casa Real, assegura que el matrimoni de Felip i Letícia es va veure afectat per aquest escàndol. De fet, en un primer moment va pensar que travessarien una crisi, però ara ha canviat d'idea. Les darreres aparicions dels nostres reis demostren que estan més units que mai.

Desvelen el que va fer Telma: trair Letícia amb Felip

En Blau insisteix que Telma va trair Letícia parlant amb Felip i destapant les suposades intencions de la seva germana. “Telma va avisar Felip que en el cercle més proper de Letícia era sabut que el seu matrimoni amb Felip VI no va ser motivat per l'amor, sinó per les seves ambicions de convertir-se en reina”.

El mitjà anterior sosté que el vincle entre Telma i Letícia continua malmès, però en aquest punt hi ha versions contràries. Són molts els que asseguren que les germanes han solucionat la discussió que van tenir al passat.

“El consell de Telma Ortiz a Felip VI no només revela la profunditat de les tensions familiars. També posa llum a la percepció que tenen de Letícia dins del seu cercle més íntim”, recalquen.

Seguint aquesta teoria, Telma no és l'única que té un mal concepte de Letícia. Però, quina és la veritat i per què la reina no parla clar de la seva germana?