Muntatge d'una captura de '¡De Viernes!' amb Fran Rivera parlant i Rocío Carrasco mirant de banda seriosa
GENT

Fran Rivera fa un comentari que posa el focus en l'actitud de Rocío Carrasco

Fran Rivera torna a pronunciar-se sobre la possible reconciliació amb Julián Contreras. Unes paraules que el distancien de la filla de 'La Más Grande'

Fran Rivera trenca el seu silenci davant les càmeres d'Europa Press després de les intencions de Julián Contreras de reconciliar-s'hi. Comentari amb què ha aconseguit tornar a posar al focus a Rocío Carrasco.

Al principi, molts van trobar diverses similituds en els discursos del torero i l'empresària. Entre altres coses, tots dos van arribar a assegurar que tant Paquirri com Rocío Jurado es van morir enamorats de Carmen Ordóñez i Pedro Carrasco.

Tot i això, els seus discursos sobre els seus respectius germans també eren molt semblants. Al seu moment, la filla de 'La Más Grande' va assegurar que la seva relació amb Gloria Camila i José Fernando era inexistent.

Muntatge de fotos en primer pla de Fran Rivera i Rocío Carrasco
Fran Rivera i Rocío Carrasco no mantenen relació amb els germans | e-noticies.cat, Europa Press, GTRES

Unes paraules que Fran Rivera va repetir durant la seva primera entrevista a ¡De Viernes!. Aquell dia, el torero va assegurar que amb Kiko Rivera i Julián Contreras "ara mateix no hi ha relació i no se l'espera".

Tot i això, ara els discursos del torero i la dona de Fidel Albiac s'han distanciat de forma radical. Mentre que Rocío ha optat per no iniciar un acostament amb els germans, Fran Rivera ha deixat les portes obertes a una possible reconciliació.

Davant les càmeres d'Europa Press, ha assegurat que "el temps ho cura tot". Tot i que fa una setmana estava totalment tancat a reprendre el contacte amb Julián, sembla que ha canviat d'opinió. Encara que això sí, "temps al temps".

Fran Rivera, al contrari que Rocío, està disposat a reconciliar-se amb el seu germà: "El temps ho cura tot"

Durant la visita al plató de ¡De Viernes!, Fran Rivera va tornar a parlar sobre el seu germà. Aquella nit, el convidat va assegurar que "Julián li fa molta pena". "És un tio molt bo, però ha pres decisions molt dolentes".

Unes paraules que no van fer sentir gens bé al jove. Tant és així que no va trigar a carregar contra el torero en diferents mitjans de comunicació. Tot i això, el 8 de gener passat, no li va tremolar la veu a l'hora d'assegurar que les "portes estan sempre obertes" per al torero.

Unes declaracions que no van ser ben rebudes per Fran Rivera. Segons ha confessat davant les càmeres de TardeAR, "no creu que sigui possible" per ara. El torero no entén com Julián va poder anar a "despullar-lo" a un plató de televisió "i després dir 'em vull reconciliar'".

Fran Rivera caminant pel carrer mentre li graven
Fran Rivera ha assegurat que 'el temps ho cura tot' | Europa Press

Ara, l'agència de notícies esmentada ha tingut l'oportunitat de parlar amb el marit de Lourdes Montes sobre aquest delicat tema personal. "Jo crec que està tot al seu lloc i està tot clar", ha confirmat el fill gran de Carmina.

A més, Fran Rivera ha assegurat que "necessitava explicar la veritat" perquè "estava ja molt cansat que se m'acusés sempre de ser el dolent".

I encara que està convençut que "a dia d'avui" no hi ha "cap" possibilitat de reconciliar-se amb Julián, el torero ha assegurat que no sap què passarà en el futur. "Home, 'd'aquesta aigua no beuré' no es pot dir mai. Jo no soc el que ho hagi de dir, per descomptat, però d'aquí a…", ha afegit a continuació.

Per això, quan li han preguntat a Fran Rivera si "tindria ponts, si Julián fes un pas endavant i es disculpés pels seus atacs" ha estat molt contundent:

"No és una qüestió d'això. El temps ho cura tot, així que temps al temps". D'aquesta manera, el torero ha volgut aclarir aquest tema polèmic d'una vegada per totes.

Muntatge de Rocío Carrasco són la cara seriosa a l'esquerra i amb Gloria Camila en un programa de Telecinco
Els germans de Rocío Carrasco han intentat reconciliar-s'hi diverses vegades | Telecinco, e-noticies.cat

Una situació molt diferent de la que s'està vivint dins el clan Ortega-Mohedano. Ara com ara, la relació entre Rocío i els seus dos germans petits és inexistent, malgrat els intents de Gloria Camila i José Fernando per acostar-s'hi.

A mitjans de desembre de 2023, la influencer va assegurar a Espejo Público que havia iniciat un nou acostament amb l'empresària. Però que finalment els seus esforços no van servir per a res: "Jo sí que he fet trucades i han estat denegades. Si no hi ha relació és per una banda".

A més, durant un partit benèfic celebrat a finals de l'any passat, José Fernando ha assegurat que "sempre" ha estimat molt Rocío i que la seva "porta la té oberta".