Muntatge de primer pla amb Fran Rivera i el seu germà Julián Contreras
GENT

Julián Contreras utilitza tres contundents paraules per definir a Fran Rivera

Julián Contreras no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de carregar contra el seu germà gran en un programa de televisió

A Julián Contreras només li han calgut tres paraules per definir Fran Rivera. Després de la primera entrevista del torero a la televisió, el fill de Carmina Ordóñez va decidir respondre públicament al seu germà. Però va ser al plató de ¡De Viernes! on el jove no va tenir objeccions a carregar durament contra ell.

El 15 de desembre passat, el marit de Lourdes Montes va decidir trencar el seu silenci a través del programa de televisió esmentat. Durant la seva intervenció en aquest format, el torero va parlar sobre diversos aspectes de la seva vida personal, com la relació que manté amb els germans o la polèmica herència del seu pare.

Captura de Fran Rivera com a convidat de De Divendres a Telecincoo
Fran va parlar durant la seva entrevista sobre la seva relació amb Julián Contreras | Mediaset

Tot i això, no va ser fins una setmana després quan Francisco va donar més detalls sobre això. Aquella nit, el germà de Julián Contreras es va asseure en aquest plató de Telecinco per resoldre tots els dubtes dels col·laboradors. Moment en què va aprofitar per parlar sobre Isabel Pantoja:

"Aquesta dona m'ha fet molt de mal, per a mi hauria estat molt important tenir alguna cosa del meu pare, sobretot quan vaig començar a torejar, he plorat molt per culpa seva".

A més, Fran no va tenir cap problema a l'hora de parlar sobre la relació amb Julián Contreras. Moment en què el torero va assegurar que el seu germà li fa "molta pena".

"Respecto que vagi a programes de televisió per portar diners a casa, però sempre parlant malament de mi... Julián em fa molta pena, en el fons sap que no donaré informacions sobre xifres, però l'he ajudat molt econòmicament".

Captura de Julián Contreras com a convidat de De Divendres a Telecinco
A Julián Contreras no li van fer sentir gens bé les declaracions del seu germà | Mediaset

A continuació, i després d'assegurar que és "molt vàlid", Fran Rivera no va tenir objeccions a confirmar que té un problema molt gros: "Ell cuida el seu pare i no al revés". "És un tio molt bo, però ha pres decisions molt dolentes".

Unes paraules que no van fer sentir gens bé a Julián Contreras. Tant és així que el jove no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de descriure el seu germà gran amb només tres paraules: "Mediocre intel·lectual i ignorant". Moment que es va produir, precisament, durant una conversa amb ¡De Viernes!.

Julián Contreras va utilitzar tres paraules per definir el seu germà Fran: "Mediocre intel·lectual i ignorant"

Després de la primera entrevista de Francisco Rivera, Julián Contreras no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de respondre el seu germà a través d'una entrevista per a Lecturas. Tot i això, va ser durant una conversa telefònica amb ¡De Viernes! quan el jove va descriure el seu germà amb només tres paraules:

"El meu germà és un mediocre intel·lectual i un ignorant absolut". A més, no va tenir objeccions a assegurar que el torero "ho fa tot per diners". "I a mi, em porta posant verd tota la vida perquè he anat a televisió, i ara ho fa ell", va afegir tot seguit.

Després d'aquesta i d'altres intervencions públiques, a principis del 2024, Julián Contreras no va tenir objeccions a assegurar que està disposat a iniciar un acostament amb Fran Rivera.

"Farem el possible. No se sap, el 2024 acaba de començar, qui sap. Les meves portes estan sempre obertes", va assegurar el televisiu davant les càmeres d'Europa Press.

Com es podia esperar, aquest gest per part de Julián Contreras no va ser ben rebut per Francisco Rivera. Tant és així que, poc després, no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de tancar aquest tema al programa TardeAR:

"Com pots anar a escorxar algú i després dir que em vull reconciliar? Ara com ara no crec que sigui possible", va assegurar el destre. A més a més, va aprofitar l'ocasió per desmentir algunes de les declaracions que havia fet el seu germà.

Entre altres coses, que no es va voler fer "càrrec de la malaltia de la seva mare". "Em fa pena que digui això, sap que no és veritat", va aclarir Fran a continuació.