Muntatge de fotos d'Alessandro Lequio amb rostre seriós i, al costat, una imatge de Julián Contreras després de ser desnonat
GENT

El dur comentari d'Alessandro Lequio sobre el desnonament de Julián Contreras

Alessandro Lequio ha atacat Julián Contreras després de descobrir en quines condicions ha deixat el pis que tenia llogat

Julián Contreras està de plena actualitat gràcies a les declaracions que Fran Rivera ha donat en contra. Aquest atreviment va fer que el fill petit de Carmina Ordóñez s'assegués a ¡De Viernes! per donar resposta a totes les especulacions que hi havia sobre la seva persona. L'han acusat d'estar motivat per interessos econòmics i aprofitar-se del seu entorn per pagar els deutes.

Ara ha sortit a la llum, gràcies a Vamos a Ver, que tant Julián com el seu pare han estat desnonats. Els propietaris del pis que tenien de lloguer han parlat amb el programa per assegurar que han estat dos anys sense rebre les mensualitats.

Captura de pantalla del programa 'Vamos a ver' d'avui, 15 de gener de 2024, on apareix Julián Contreras després de ser desnonat
Julián Contreras ha revolucionat 'Vamos a ver' | Mediaset

Alessandro Lequio, en descobrir les condicions en què Julián Contreras ha estat desnonat, ha esclatat contra ell fent uns durs comentaris. El mediàtic comte considera molt injust el comportament que ha tingut Julián, ja que ha deixat de pagar el pis que tenia llogat. Els propietaris d'aquest immoble han donat un cop a taula i s'han posat en contacte amb Vamos a Ver per donar explicacions.

Alessandro considera molt injust que Julián Contreras estigués tant de temps sense pagar el seu pis, ja que té ingressos gràcies a les exclusives que ven. L'única que ha donat la cara per ell ha estat la seva amiga Alexia Rivas, que s'ha encarregat de traslladar-ne la versió.

Captura de Julián Contreras com a convidat de De Divendres a Telecinco
Julián Contreras ha guanyat diners a Telecinco | Mediaset

"Julián ha demandat aquestes persones per assetjament i coaccions", ha declarat Alexia en boca de Contreras. Aquestes paraules han alimentat encara més la tensió i Alessandro ha fet un comentari dur.

El comentari d'Alessandro Lequio: "És una vergonya"

Alessandro ha carregat contra Julián Contreras i ha aprofitat per deixar al descobert l'error que, segons el seu punt de vista, comet el Govern. "És una vergonya que aquest tipus no pagui, però encara és més vergonya que s'aprofiti d'un sistema que tolera que un inquilí no pagui als propietaris".

Alessandro Lequio, amb rostre d'enuig, al plató del programa de Telecinco 'Vamos a veure'
Alessandro Lequio està molt ofès | Mediaset

Més endavant ha fet un comentari dur: "Hi ha molts penques, com aquest senyor, que atempten contra la propietat privada. I la propietat privada és el fonament del nostre estat de dret".

En aquell moment Joaquín Prat ha recordat que Julián ha tingut possibilitats de pagar el lloguer. Per això s'ha donat suport a la informació que ha donat el programa. "Els propietaris de l'immoble diuen que Julián deixa de pagar durant dos anys, però segueix fent exclusives", comenta el presentador.