Muntatge amb Julián Contreras somrient i Gloria Camila Ortega amb els cabells mig recollits
GENT

Julián Contreras imita la filla de José Ortega Cano i obté el mateix resultat

Julián Contreras ha pres el mateix camí que va iniciar al seu dia Gloria Camila: el de la reconciliació. Però la resposta que ha rebut no era la que s'imaginava

Julián Contreras ha optat per seguir els passos de Gloria Camila i està disposat a enterrar la destral de guerra contra el seu germà Fran. Tanmateix, i igual que li va passar a la filla d'Ortega Cano en el seu moment, el resultat no ha estat el que esperava.

Durant tots aquests anys, hem pogut veure la influencer esclatar diverses vegades contra la seva germana Rocío als platós de televisió. Però també hi ha hagut vegades en què la jove ha intentat estrènyer llaços amb la presentadora malgrat la nul·la relació que hi ha entre totes dues.

Sense anar més lluny, a mitjans de desembre de 2023, Gloria Camila va assegurar a Espejo Público que havia iniciat un nou acostament amb la dona de Fidel Albiac. Encara que tot apunta que els seus esforços van ser en va:

"Jo sí que he fet trucades i han estat denegades. Si no hi ha relació és per una banda, jo ho he intentat molt de temps i fins fa poc. Si jo truco és per mi, no per l'altra, per mi".

Muntatge de Rocío Carrasco són la cara seriosa a l'esquerra i amb Gloria Camila en un programa de Telecinco
Gloria Camila assegura que ha iniciat un nou acostament cap a la seva germana | Telecinco, e-noticies.cat

Ara, i després d'esclatar durament contra el seu germà Fran Rivera en diversos mitjans de comunicació, Julián Contreras ha decidit seguir els passos de Gloria Camila. Però, com calia esperar, la resposta per part del torero no ha estat la que el fill petit de Carmina Ordóñez esperava.

Julián Contreras imita la filla d'Ortega Cano i es troba amb la mateixa resposta: "No crec que sigui possible"

Després de la primera entrevista de Fran Rivera a ¡De Viernes!, Julián Contreras no ha parat d'atacar-lo durament a través de diversos mitjans de comunicació. Entre altres coses, el jove ha assegurat que el torero és una persona "covard", un "masclista de llibre" o "un ignorant absolut".

Aquest 5 de gener, el fill petit de Carmina va visitar el plató del programa de televisió per tornar a parlar de la relació que manté actualment amb el seu germà.

Durant la seva entrevista, Julián Contreras va assegurar que "el distanciament comença quan Francisco no es vol fer càrrec de la malaltia de la seva mare".

Captura de Julián Contreras com a convidat de De Divendres a Telecinco
Julián Contreras està disposat a reconciliar-se amb Fran Rivera | Mediaset

Ara bé, després de totes aquestes dures declaracions, sembla que el jove vol posar punt final a la seva guerra familiar. Tant és així que, davant de les càmeres d'Europa Press, el televisiu ha deixat entreveure que està disposat a iniciar un acostament amb Fran.

"Farem el possible. No se sap, el 2024 acaba de començar, qui sap. Les meves portes estan sempre obertes", ha assegurat Julián Contreras davant els micròfons d'aquesta agència de notícies.

Un intent de reconciliació que no ha aconseguit calar en Francisco Rivera. Tal com ha assegurat en una conversa amb TardeAR, no vol saber res de Julián Contreras. A més, ha confirmat que les portes estan totalment tancades per a ell:

Captura de Fran Rivera com a convidat de De Divendres a Telecincoo
El torero respon públicament a l'intent de reconciliació de Julián Contreras | Mediaset

"Com pots deixar algú com un drap brut i després dir que em vull reconciliar?". "Ara per ara no crec que sigui possible", ha sentenciat el torero, tancant així qualsevol possible reconciliació amb el seu germà.

A més, i encara que no ha vist l'entrevista de Julián Contreras a ¡De Viernes! "perquè m'imaginava que podia ser dolorós", el torero s'hi ha volgut pronunciar. Després d'haver arribat a les seves orelles algunes declaracions, com ara que "es va desentendre" de la seva mare, ha estat molt contundent.

"Em fa pena que digui això, sap que no és veritat.[…]Hi ha moltes converses de la meva mare amb mi, que només les coneixíem la meva mare i jo", ha assegurat Fran a continuació.