Muntatge amb Pilar Eyre al seu despatx asseguda, la infanta Cristina seria amb una americana blanca i uns llums d'un cotxe de policia
GENT

Pilar Eyre revela el problema que va tenir la infanta Cristina amb un agent de seguretat

Un episodi poc conegut relacionat amb la infanta Cristina ha sortit a la llum per boca de Pilar Eyre

Pilar Eyre és una periodista i escriptora que es va donar a conèixer com a comentarista de crònica social i que està especialitzada a Casa Reial. Eyre compta amb un canal a YouTube on analitza certs aspectes relacionats amb aristòcrates i reialesa. A l'últim vídeo, la cronista ha posat el focus en un personatge d'actualitat com és la infanta Cristina.

L'autora catalana compartia amb els seus seguidors al canal A l'aire de Pilar Eyre un fet relacionat amb Cristina de Borbó que pocs coneixen.

Pilar repassava la vida dels exducs de Palma quan el matrimoni encara era ben avingut. Un temps de felicitat que, a poc a poc, es va anar entelant a causa de rumors que apuntaven que Iñaki Urdangarin estava immers en una estafa.

Primer pla de la infanta Cristina seria amb els cabells recollits arribant a un hotel de Ginebra
Pilar Eyre ha explicat un fet que va succeir la infanta Cristina i que va coïcidir amb el declivi familiar | Europa Press

La infanta Cristina va viure un desagradable episodi que pocs coneixen

Va ser en aquell temps quan va passar alguna cosa en uns coneguts grans magatzems. La filla de l'emèrit sortia per la porta amb un llibre que, pel motiu que fos, no estava desmagnetitzat i van saltar les alarmes. "Li van donar el tracte normal, però en aquell moment va ser un assumpte peculiar", ha destacat la periodista.

Sense confirmar si el llibre estava pagat o no, la germana del rei Felip VI va cridar l'atenció dels empleats de l'establiment i dels presents. Una anècdota incòmoda que va passar just quan començava a sonar un murmuri que després esdevindria gairebé un assumpte d'Estat.

Aquest no va ser l'únic fet lleig, així ho qualifica Eyre, que va succeir a la vida del matrimoni Urdangarin-Borbón. Al club de tennis on acudien amb certa assiduïtat, les reunions a l'escola dels nens… van ser llocs on la parella va viure situacions incòmodes.

El momento más horrible de la infanta Cristina. Hace 15 años.

La veritat és que, segons afirma Pilar Eyre, Cristina de Borbó temia més el ciutadà corrent que la premsa. De fet, amb els reporters pactaven deixar-se fer algunes fotografies a condició de deixar-los després tranquils. Tot i això, aquest tipus d'acords no eren possibles amb la gent amb qui es creuaven.

Eyre relata com l'exduc de Palma va ser increpat per una persona fa 15 anys a un forn del Passeig de la Bonanova de Barcelona. L'encara marit de la infanta Cristina entrava amb els seus fills grans, Joan i Pau, a l'establiment esmentat. Aleshores una dona va exclamar: “Ui, el marit de la infanta Cristina: compte amb les bosses”.

Pilar Eyre ha explicat una cosa que va ser la fi dels anys feliços dels exducs de Palma

Va ser llavors quan la parella es va adonar que la seva vida tranquil·la a Barcelona “havia acabat per sempre”. Segons Eyre, aquest va ser un dels motius que va conduir la família a sortir d'Espanya, al barri barceloní de Pedralbes tothom els coneixia.

Imatge de la família Urdangarin i Borbó passejant pel carrer
La periodista Pilar Eyre ha posat el focus al moment en què els exducs de Palma van decidir que el millor era sortir d'Espanya | GTRES

Així va començar una època de “menyspreus i humiliacions” que van marcar la infanta Cristina, Iñaki i els seus fills.

Precisament fa pocs dies es complien 10 anys d'aquell 7 de gener del 2004 quan el jutge Castro va decidir imputar la filla de l'emèrit en el cas Nóos. Un aniversari des del qual les coses han canviat molt, entre d'altres la pèrdua de llibertat d'Iñaki o el final del seu matrimoni.