Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Carrasco amb rostre molt somrient i, al costat, una imatge de Fran Rivera amb sembrant neutre
GENT

Fran Rivera té un nou problema després de ser comparat amb Rocío Carrasco

Rocío Carrasco i Fran Rivera sembla que han viscut unes històries molt similars, així que la gent no ha trigat a fer paral·lelismes entre totes dues

Fran Rivera s'ha trobat amb un problema després d'haver estat comparat a les xarxes socials amb Rocío Carrasco després de les seves dures i polèmiques declaracions a ¡De Viernes!. Tal com ha confirmat Europa Press,Isabel Pantoja ha reaparegut públicament per enfrontar-se a tots els atacs que li ha dedicat el torero.

Aquest 22 de desembre, i després de la seva primera entrevista a la televisió, el fill de Carmina es va asseure al plató d'aquest format. I el motiu no seria cap altre que aclarir tots els dubtes dels seus col·laboradors.

Aquella nit, Fran Rivera no va tenir objeccions a parlar sobre l'actual relació que manté amb els seus tres germans. Ara bé, el que més va cridar l'atenció són les paraules que va dedicar a la 'tonadillera'.

Muntatge de Fran Rivera somrient amb corbata de llacet i Rocío Carrasco somrient amb pèl curt
Fran Rivera és comparat amb Rocío Carrasco després de les seves dues entrevistes a Telecinco | e-noticies.cat, Europa Press

A més de dirigir-s'hi com “la innombrable”, i d'assegurar que és “porta mala sort”, el torero va confirmar que ha patit molt per culpa seva. “Aquesta dona m'ha fet molt de mal, per a mi hauria estat molt important tenir alguna cosa del meu pare, sobretot quan vaig començar a torejar, he plorat molt per culpa seva”. Unes paraules que han recordat el testimoni de Rocío Carrasco.

Com calia esperar, aquestes i la resta de declaracions no han passat desapercebudes a les xarxes socials. Tant és així que diversos usuaris de X no s'ho han pensat dues vegades a l'hora de comparar Fran Rivera amb l'hereva universal de Rocío Jurado.

Mentre que alguns internautes han opinat sobre la relació que tots dos mantenen amb els seus germans, uns altres han volgut centrar-se en una cosa que tenen en comú. “El meu pare/La meva mare va morir enamorat de la meva mare/del meu pare. Quan els fills no accepten que als seus pares se'ls va trencar l'amor de tant usar-lo, o de no usar-lo”.

Ara, i amb tot aquest tema de plena actualitat, ha aparegut un nou conflicte a la vida de Fran Rivera. Fa unes hores, Isabel Pantoja ha reaparegut públicament per fer front als seus compromisos professionals. Moment que les càmeres d'Europa Press han aconseguit captar.

Fran Rivera, a l'altura de Rocío Carrasco

Encara que no està passant per un dels seus millors moments, Isabel Pantoja ha reaparegut públicament per fer front a les dures paraules que li va dedicar Fran Rivera.

El pròxim 30 de desembre, està previst que la 'tonadillera' viatgi fins a la ciutat de Barcelona després de més de set anys sense passar-hi. I tot per acomiadar l'any amb els seus seguidors amb un concert que tindrà lloc al Palau Sant Jordi.

Isabel Pantoja amb la mà tancada sortint del cotxe
Isabel Pantoja reapareix quatre dies abans del concert a Barcelona | GTRES

Però quatre dies abans d'aquest esdeveniment musical important, l'artista va reaparèixer públicament a l'aeroport de Madrid. Aquest dimarts, 26 de desembre, va arribar a la capital en un avió privat, moment que aquesta agència de notícies va aprofitar per preguntar-li per les declaracions de Fran Rivera.

Tot i això, Isabel va optar per esquivar la premsa i les seves incòmodes preguntes. De fet, ràpidament, va abandonar la terminal executiva en una furgoneta amb els vidres tintats.

Muntatge de fotos de primer pla d'Isabel Pantoja amb rostre seriós i Fran Rivera amb rostre somrient
Isabel no vol aclarir si prendrà mesures contra Fran Rivera | Europa Press, Mediaset, e-noticies.cat

Minuts més tard, la 'tonadillera' i el seu germà Agustín es van deixar veure a les portes d'un cèntric hotel de Madrid. I encara que es tractava d'una nova oportunitat per a la premsa, Isabel va continuar guardant silenci en relació amb els retrets que li ha dedicat Fran Rivera els darrers dies.

Una actitud que s'ha tornat a repetir aquest dimecres 27 de desembre. Durant el matí, Isabel Pantoja ha abandonat aquestes instal·lacions per acudir als assajos del seu pròxim concert. Tanmateix, a la tornada, la 'tonadillera' no ha volgut aclarir si pensa o no demandar l'extorero pels seus atacs.