Muntatge de fotos de primer pla de José Ortega Cano, amb rostre mig somrient, i al costat, a l'interior d'un cercle, una imatge de Rocío Carrasco amb rostre seriós
GENT

L'única manera que José Ortega Cano arribi a un acord amb Rocío Carrasco

José Ortega Cano i l'hereva universal de ‘la más grande’ podrien acostar postures gràcies a una persona molt propera a ells

Només hi ha una possibilitat de què José Ortega Cano i Rocío Carrasco aconsegueixin apropar postures. I tot apunta que la solució a aquest problema estaria en mans d'una única persona: José Fernando.

Des que va morir Rocío Jurado, la relació entre el seu marit i la seva hereva universal ha estat molt complicada. Tant és així que, avui dia, no es dirigeixen la paraula. Un conflicte familiar que ha acabat esquitxant la relació dels tres germans.

Tot i que Rocío Carrasco va ser una de les peces clau en l'adopció dels seus germans, el seu vincle amb José Ortega Cano va canviar radicalment amb el pas del temps. I prova d'això són totes les confessions que l'empresària va fer a la docuserie, En el nombre de Rocío.

Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Carrasco i José Ortega Cano, vidu de Rocío Jurado
José Ortega Cano i Rocío Carrasco no mantenen cap mena de relació | e-noticies.cat

Durant els episodis d'aquesta producció audiovisual, la presentadora de televisió va revelar els motius pels quals no es parla amb la seva família més mediàtica. No obstant això, també li va dedicar diversos capítols a l'últim matrimoni de la seva mare.

Segons va confirmar la dona de Fidel Albiac, José Ortega Cano no hauria donat “bona vida” a Rocío Jurado. “No va actuar bé amb la meva mare, es donaven situacions imperdonables que no s'havien de donar”, va assegurar Carrasco.

A més, va relatar alguns dels episodis que deixarien al descobert tota la veritat com, per exemple, el dia que suposadament el torero va fer fora ‘la més gran’ de la casa familiar. Un episodi que, segons la seva filla, es va produir a Yerbabuena a les 3 del matí.

“Jo era a Sevilla i em va dir: «Podeu venir a buscar-me?». Quan vaig arribar, me la vaig trobar a les escales de la finca amb dues maletes i li vaig dir: «però això què és?», i em va dir: «M'ha dit que me'n vagi». Això ho he viscut jo!”.

Rocío Jurado, Rocío Carrasco i José Ortega Cano, tots tres amb cares somrients en una foto d'arxiu
Rocío Carrasco va revelar alguns dels episodis més foscos del matrimoni | Europa Press

Des d'aleshores, la relació entre José Ortega Cano i Rocío Carrasco es va tornar encara més tensa. Tot i això, aquesta situació podria estar a punt de canviar, i tot gràcies a José Fernando.

José Ortega Cano i Rocío Carrasco podrien arreglar les diferències gràcies a José Fernando: “Sempre l'he volgut molt”

Tot i aquesta delicada situació, José Fernando ha deixat molt clar davant dels mitjans de comunicació que no sent cap rancor cap a la seva germana Rocío, més aviat al contrari.

Tant és així que el noi ha decidit deixar les portes obertes cap a una possible reconciliació. Un gest que, si es dugués a terme, podria provocar un acostament entre l'empresària i José Ortega Cano.

Des de fa mesos, José Fernando ha experimentat una gran millora en la recuperació. Per això, els seus metges han optat per concedir-li una sèrie de privilegis, entre ells, poder abandonar la clínica amb més assiduïtat.

Durant les vacances de Nadal, el jove ha tingut l'oportunitat de passar aquests dies tan especials amb José Ortega Cano i la resta de la seva família. Tot i que també ha pogut gaudir del seu temps de lleure.

Abans de finalitzar el 2023, José Fernando va anar amb Michu i la seva filla a l'estadi Metropolità de Madrid. I el motiu no seria un altre que donar suport al seu pare durant un esdeveniment benèfic que es va celebrar a les instal·lacions esmentades.

Primer pla de José Fernando Ortega amb la cara seriosa
José Fernando està obert a tenir un acostament amb Rocío Carrasco | GTRES

Aquell dia, el germà de Gloria Camila no va tenir objeccions a l'hora de parlar sobre alguns dels temes més polèmics de la seva família. Entre ells, la seva delicada relació amb la Rocío Carrasco: “Sempre l'he estimat molt, la meva porta la té oberta”.

Tota una declaració d'intencions que si es dugués a terme podria acabar amb la tensió que, avui dia, existeix entre l'empresària i José Ortega Cano.