Muntatge de Rocío Carrasco seriosa amb els cabells curts i José Fernando Ortega seriós amb una conversa
GENT

Rocío Carrasco té un nou conflicte després de les paraules de José Fernando Ortega

Rocío Carrasco, al centre de totes les mirades després de les paraules del seu germà José Fernando Ortega

Després de les paraules reveladores de José Fernando Ortega, el conflicte a la família Jurado tornava a estar servit. El fill gran de José Ortega Cano es mostrava obert a retrobar-se amb Rocío Carrasco, assegurant que li deixava "la porta oberta".

Tot i això, malgrat la bona disposició de José Fernando de reprendre la relació amb la seva germana, de moment, Rocío no s'ha pronunciat. Qui sí que s'ha pronunciat ha estat Gloria Camila Ortega a través de les seves xarxes. La influencer ha deixat clar que “no hi ha res per arreglar amb ningú”.

El conflicte familiar torna a prendre forma

José Fernando Ortega està passant aquest Nadal en companyia del seu pare i la seva germana. El fill de 'La más grande', que està molt recuperat, ha passat uns dies inoblidables envoltats dels seus. A més, durant el cap de setmana passat, el jove atenia els mitjans de comunicació sense cap problema.

"Estem tots contents. Molt a gust. Molt agradable i molt units", deia José Fernando a les càmeres d'Europa Press.

Primer pla de José Fernando Ortega amb la cara seriosa
José Fernando trencava el seu silenci | GTRES

En ser preguntat per la seva germana, Rocío Carrasco, el fill d'Ortega Cano se sincerava i responia que "sempre estic disposat a reprendre-ho", pel que fa a la seva relació.

A més, José Fernando no dubtava a mostrar els seus sentiments per Rocío Carrasco en reconèixer que “sempre l'he estimat molt”. "Les coses… cada persona va triant i decidint. Tant de bo. No se sap, la meva porta la té oberta", sostenia el jove.

José Fernando deixava clara la seva postura i, lluny de buscar l'enfrontament i el distanciament, es mostrava obert a recuperar la relació amb la seva germana. Alhora, Gloria Camila s'ha pronunciat a les seves xarxes socials arran d'aquestes paraules. La influencer deixava clar que “no hi ha res per arreglar amb ningú”.

De nou, la polèmica sacseja la família Jurado. Després de les paraules de José Fernando, un nou conflicte envolta Rocío Carrasco respecte als seus germans.

Rocío Carrasco prefereix mantenir-se al marge de les polèmiques

Com hem esmentat anteriorment, Rocío Carrasco no s'ha pronunciat sobre les paraules de José Fernando. La filla de 'La más grande' continua al marge de polèmiques familiars. Ara mateix, Rocío té posats els ulls en nous horitzons que tenen poc o res a veure amb el conflicte.

Muntatge de Terelu Campos i Rocío Carrasco amb el fons de Bake Off
Rocío Carrasco prefereix esquivar les polèmiques | RTVE

Ara mateix, Rocío està immersa en el seu nou projecte per a televisió: la segona temporada de Bake off. Segons ha transcendit, les gravacions del programa ja han començat i la seva estrena està planejada per al primer trimestre d'aquest any.

Sens dubte, gràcies a aquest projecte veurem una nova faceta de Rocío molt diferent de la que ens té acostumats a la pantalla petita.