Muntatge de Paloma Rocasolano sorpresa amb unes arracades de perles, Felip al costat de Letizia seriosos
GENT

Paloma Rocasolano fa una petició a Felip i Letícia per no discutir més amb ells

Paloma Rocasolano els exigeix una cosa molt concreta perquè no hi hagi més problemes al si de la família

Paloma Rocasolano, que acaba de fer 72 anys, ha vist que, els últims mesos, s'han produït canvis familiars importants. En concret, ha sorgit una tibantor notable entre alguns membres del clan, per diferents informacions que han aparegut. I aquestes l'han portada a tenir discussions amb Letícia, però, sobretot, amb Felip.

Paloma Rocasolano, no obstant això, vol calmar les aigües i fer que la pau torni a regnar. Per aquest motiu, hi ha una cosa que ha demanat als reis que facin per no tenir més discussions ximples. Es tracta d'una sol·licitud singular referent al moment en què dinen o sopen junts.

Paloma Rocasolano exigeix una cosa a Letícia i Felip per no tenir més conflictes

Paloma Rocasolano, malgrat que la seva filla Letícia es va casar amb l'ara rei Felip, ha intentat mantenir una vida allunyada del focus mediàtic. Ara bé, els últims temps li està resultant especialment difícil complir aquesta màxima. És clar, perquè ha estat posada al disparador.

El que ha passat és que Jaime del Burgo, exmarit de la seva filla Telma, ha fet unes declaracions incendiàries. Exactament, ha explicat que va ser amant de l'actual reina quan ja estava casada. També ha admès que era ella, Paloma, la que cobria la reina perquè el seu marit no els enxampés.

Tot això ha provocat que Felip hagi trencat la cordialitat que tenia amb la sogra. Ha discutit amb ella en diverses ocasions i fins i tot ha pres mesures contra aquesta. Ni més ni menys que ha establert que no pugui visitar La Zarzuela sense avisar i mai quan ell i la seva dona estiguin de viatge.

Muntatge amb Paloma Rocasolano amb ulleres de sol i vestit rosa, i Felip de perfil

Per tant, la situació és molt tensa i qualsevol cosa petita fa saltar una nova batalla entre els membres de la família. Per això Paloma, que vol que les aigües es calmin, vol evitar conflictes absurds. I això l'ha portada a demanar una cosa al seu gendre i a Letícia, amb la qual també ha tingut els seus més i els seus menys.

Segons En Blau, els ha sol·licitat que quan dinin o sopin amb ella no tinguin els mòbils a taula i que els apaguin, perquè si no, se'n va. Això mateix ho demana als comensals quan va a algun restaurant. Ho fa perquè no suporta aquesta situació, ja que, entre altres coses, tem que, en algun moment, puguin gravar una conversa o prendre'n imatges.

Paloma Rocasolano, cada cop és més protagonista de l'actualitat

Paloma Rocasolano, com dèiem, sempre ha intentat mantenir-se allunyada de la popularitat de la seva filla, del seu gendre i de les seves netes. Però cada cop li està resultant més difícil. I és que contínuament apareixen informacions que la posen a la picota.

Ens estem referint no només a les notícies que assenyalen que ha ajudat Letícia a amagar la seva presumpta infidelitat i els seus conflictes amb Felip, sinó també els seus comportaments. Sí, perquè últimament s'estan revelant detalls que la deixen de debò en qüestionament. Per exemple, que en algunes botigues ja no la volen com a clienta, perquè els exigeix massa al·ludint que és la mare de la reina.

Coloma Rocasolano seria asseguda tocant-se els dits amb un vestit de flors

A més, per si no n'hi hagués prou, Paloma Rocasolano ha vist que la seva vida sentimental s'ha posat al focus mediàtic. El motiu és que ha sortit a la llum que podria estar travessant una crisi seriosa amb el seu xicot, l'empresari Marcus Brandler. Crisi que podria estar sent causada per una possible infidelitat d'ell.

➡️ Gent

Més notícies: