Muntatge de Josep Maria Mainat i la seva mansió de la Costa Brava
GENT

L'espectacular mansió on Josep Maria Mainat va conviure amb Ángela Dobrowolski

L'any 2022, Josep Maria Mainat va posar aquesta mansió de la Costa Brava en venda per gairebé 5 milions d'euros

El reconegut productor i empresari espanyol Josep Maria Mainat ha estat una figura clau a la indústria audiovisual espanyola durant dècades. Tot i això, en els últims anys, Mainat ha estat el protagonista de la seva pròpia pel·lícula de terror.

I és que, a hores d'ara, tothom coneix el que ha passat amb la seva exdona, Ángela Dobrowolski, amb qui es va casar el 2012 i té dos fills: la Jana i el Joan Ramon. A finals de 2020, Mainat va presentar una denúncia contra Dobrowolski per intent d'assassinat, acusant-la d'haver intentat enverinar-lo amb insulina mentre dormia.

Josep Maria Mainat a un programa de La Sexta

Mainat afirmava haver-se despertat enmig de la nit sentint-se malament i va descobrir la seva dona manipulant una xeringa a prop seu. Dobrowolski va negar rotundament les acusacions i va al·legar que el seu marit estava intentant incriminar-la per desacreditar-la en el procés de divorci que estaven travessant.

La mansió que Josep Maria Mainat va compartir amb la seva exdona a la Costa Brava

Josep Maria Mainat, creador de programes com Operación Triunfo o Crónicas Marcianas, va compartir juntament amb la seva exdona una luxosa mansió a Punta Brava, una urbanització de la Costa Brava (Girona).

La mansió tenia uns 450 metres quadrats. Aquesta casa es definia com una “vila construïda a Sant Feliu de Guíxols, d'estil modern, dalt d'un penya-segat amb accés privat al mar”. La mansió oferia també vista 180° a tota la Costa Brava, tal com el productor presumia a les seves xarxes socials.

Mansió de Josep Maria Mainat a la Costa Brava

L'edifici disposa de dues plantes amb una gran varietat de zones glamuroses com una suite amb terrassa privada, un gimnàs, un vestidor, una piscina infinita o pàrquing per a quatre cotxes.

Tot i això, el 2022 saltava la notícia que Josep Maria Mainat posava a la venda aquesta luxosa propietat per 4.950.000 euros. La immobiliària que s'encarregava d'aquesta venda, Green acres, ja no té la propietat a la seva pàgina web, cosa que podria suposar que Mainat ja hauria venut la mansió.

Tot sembla apuntar que, actualment, Josep Maria Mainat viu al seu pis d'Horta de Sant Joan amb la Jana i el Joan Ramon, els seus fills en comú amb Ángela Dobrowolski. Mainat manté també una molt bona relació amb els seus tres fills: Pol —fill de Rosa Maria Sardà —, Mar i Misha —als quals va adoptar amb la seva exparella Pilar Zamora—.

➡️ Gent

Més notícies: