Joan Laporta, en primer pla amb una foto de l'escut del FC Barcelona, club que presideix
FUTBOL

Joan Laporta ja sap a qui vendre: El 21 % de l'afició assenyala el mateix sacrificat

Els aficionats semblen tenir clar qui hauria de ser l'escollit per sortir del club aquest estiu

El FC Barcelona travessa una etapa crítica en termes econòmics. Amb un gran deute acumulat, la directiva encapçalada per Joan Laporta s'enfronta al desafiament de reduir la massa salarial i generar ingressos significatius per estabilitzar les finances del club. Per a l'estiu que ve, el Barça necessita ingressar molts diners, cosa que implica prendre decisions dràstiques pel que fa a la venda de jugadors.

Recentment, una enquesta duta a terme per Mundo Deportivo va revelar que un 21 % dels aficionats del Barça considera que Ferran Torres hauria de ser el jugador venut. Aquesta opinió reflecteix la percepció de l'afició sobre la contribució del davanter espanyol i el seu valor de mercat actual. Això sí, no és l'únic que surt malparat de l'enquesta.

L'estratègia de Joan Laporta i la pregunta als aficionats

Joan Laporta i el seu equip de treball estan analitzant totes les opcions disponibles per millorar la situació econòmica del club. La venda de Ferran Torres sembla una de les solucions viables. L'enquesta demostra que l'afició no veuria amb mals ulls la seva sortida, com tampoc la d'uns altres dels seus companys.

Ferran Torres s'emporta la mà a l'orella per demanar al públic que cridi

El segon de la llista és De Jong, amb un 15 % dels vots. I també sorprèn la presència del “No sap/No contesta”, amb un 14 % del total. A partir d'aquí, els noms que més han estat sonant per sortir apareixen als llocs d'honor: Raphinha un 9 %, Lewandowski un 8 % i Oriol Romeu un 7 %.

Això sí, també sorprèn el 2 % que prefereix la sortida de Pedri o l'1 % que es decanta per Gündogan. Tots dos per sobre del que sembla haver estat el favorit dels aficionats. I és que, mentre Joan Laporta no descarta la sortida de Christensen, només un 0,33 % en demana la sortida.

El rendiment de Ferran Torres i la primera oferta rebuda

Ferran Torres va arribar al Barça el gener de 2022 procedent del Manchester City. A l'inici de la temporada, el de Foios va aconseguir guanyar-se l'afecte dels aficionats culers, demostrant ser un jugador versàtil i decisiu diverses vegades. Tanmateix, el seu rendiment ha estat irregular, i no ha aconseguit consolidar-se com una peça fonamental en l'esquema de l'equip.

Malgrat el seu exercici fluctuant, Ferran Torres ha atret l'interès de diversos clubs de la Premier League. Segons fonts angleses, el Newcastle United ha mostrat interès pel davanter espanyol i estarien disposats a oferir al voltant de 20 milions d'euros pels seus serveis. Aquesta xifra, encara que inferior a la inversió inicial del Barça, representaria una oportunitat per alliberar espai salarial i generar ingressos per després poder fer les incorporacions que pugui demanar Hansi Flick.

Per tant, Ferran Torres, atès el seu valor de mercat i l'interès de clubs a la Premier League, es perfila com el candidat ideal per ser transferit. Tot i això, el Barça també hauria de prescindir d'uns altres jugadors per complir els seus objectius al mercat de fitxatges, i l'afició ja ha dictat sentència.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: