Joao Félix i Deco en primer pla
FUTBOL

Joao Félix es quedarà al Barça si Deco aconsegueix vendre el fitxatge dels 55 milions

El portuguès podria romandre a la plantilla culer, però primer s'ha de produir una sortida en concret

El FC Barcelona continua enfrontant desafiaments econòmics significatius, cosa que obliga el club a prendre decisions estratègiques tant en termes de vendes com d'incorporacions. La necessitat d'alleugerir la massa salarial i augmentar els ingressos ha esdevingut una prioritat per a la directiva del club. Si el Barça vol fer noves incorporacions, primer ha d'alliberar espai al seu pressupost mitjançant la venda de jugadors.

La situació financera del Barça és delicada, amb un deute acumulat que limita severament la seva capacitat de maniobra al mercat de fitxatges. Joan Laporta i el seu equip han estat treballant per trobar solucions que permetin al club continuar sent competitiu mentre s'estabilitza econòmicament. En aquest context, la venda de jugadors amb salaris alts és una estratègia clau per alliberar recursos i permetre noves incorporacions.

Joao Félix, la prioritat de Hansi Flick

Amb l'arribada de Hansi Flick a la banqueta culer, s'han produït canvis a les prioritats de l'equip. El tècnic alemany ha expressat el seu desig de comptar amb Joao Félix per a la temporada que ve. El jugador portuguès, cedit per l'Atlètic de Madrid, ha mostrat centellejos del seu talent i sembla que ha convençut Flick del seu valor per a l'equip.

Salutació de Hansi Flick i Joao Felix

Tot i això, la situació econòmica del Barça fa complicada la incorporació definitiva de Joao Félix. El club necessita trobar una manera de finançar el fitxatge, i la venda de Ferran Torres podria ser la clau per fer-ho possible. Si Deco, el nou director esportiu del Barça, aconsegueix vendre Ferran, els ingressos obtinguts podrien destinar-se a assegurar la continuïtat de Joao Félix a l'equip.

La situació de Ferran Torres

L'escollit per fer lloc a Joao Félix és Ferran Torres. El davanter espanyol va arribar al Barça el gener de 2022 procedent del Manchester City, en una operació que va costar uns 55 milions d'euros. Malgrat les expectatives posades en ell, el seu rendiment ha estat irregular, i no ha aconseguit consolidar-se com una peça clau en l'esquema de l'equip.

Ferran Torres amb la cara suada i trista mirant a l'estesa

Sembla que el Barça està considerant seriosament la venda de Ferran Torres, amb l'objectiu de recuperar una part de la inversió inicial. S'espera que el jugador pugui ser venut per aproximadament 30 milions d'euros, cosa que representaria una oportunitat d'alliberar espai salarial i generar ingressos necessaris per incorporar Joao Félix.

La possible venda de Ferran Torres per 30 milions d'euros, després d'haver-lo fitxat per 55 milions, no pinta un bon quadre financer per al Barça. Tot i això, ateses les circumstàncies actuals, el club podria considerar això un mal necessari per equilibrar els comptes i reforçar la plantilla amb jugadors que encaixin millor en l'esquema de Hansi Flick.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: