Andreas Christensen amb un fons de l'Eurocopa
FUTBOL

Andreas Christensen frena un fitxatge des de l'Eurocopa després del rècord històric

El danès continua fent mèrits i la seva estada al Barça està cada cop més assegurada

Andreas Christensen és un dels jugadors dels quals més s'ha parlat darrerament a l'entorn del Barça. La seva reconversió a pivot defensiu ha estat fructífera, però no acabava de convèncer a l'entitat catalana. La seva venda hauria aportat al club força diners, però s'ha acabat el debat.

El danès va començar la temporada com a central, però el seu baix rendiment va fer que quedés en segon pla. Paral·lelament, la irrupció de Pau Cubarsí va acabar amb les poques oportunitats que li quedaven al centre de la defensa. Ahir, al partit de l'Eurocopa, Andreas Christensen va fer un rècord històric que fa que es cancel·li un fitxatge.

Andreas Christensen cancel·la un fitxatge amb el seu èxit

Després del seu poc èxit com a central, Xavi Hernández va reconvertir Andreas Christensen. Des d'aquell moment, el danès ha estat millorant cada vegada més com a pivot defensiu, cosa que ha agradat als culers. Així i tot, els blaugranes tenien com a prioritat el fitxatge d'algú millor per a aquesta demarcació.

Andreas Christensen amb la bandera de Dinamarca

Al partit d'ahir, Andreas Christensen va trencar un rècord: va obtenir un 100 % d'encert en 89 passades. Ningú a la història de l'Eurocopa des de 1980 havia fet un 100 % d'encert en més de 76 passades. Aquest registre, lògicament, sumarà molta confiança al jugador del Barça.

Que les seves passades siguin tan precises té a veure amb la seva adaptació i la nova posició. Evidentment, un migcampista ha de ser molt més exacte que un defensor a l'hora de passar la pilota. Andreas Christensen, amb el seu èxit, ha donat un cop a taula i és possible que hagi cancel·lat el fitxatge d'un altre pivot.

L'Eurocopa continua brindant oportunitats

L'Eurocopa és un dels millors escenaris perquè els futbolistes puguin lluir-se de cara al món. Andreas Christensen ho ha aprofitat molt bé i és probable que ho continuï fent en les pròximes trobades. Amb contracte fins a 2026, el danès s'assegura un futur al Barça.

Ara mateix, Andreas Christensen està en el seu millor moment futbolísticament parlant. Després d'una baixada en el valor de mercat, ha aconseguit tornar al màxim, que són 40 milions d'euros. No es pot donar mai res per fet, però és probable que el del Barça hagi assegurat la seva continuïtat, que era una mica dubtosa, amb el seu nou rècord.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: