El davanter Robert Lewandowski, amb una foto de fons en què apareix l'extrem dretà del Barça Lamine Yamal.
FUTBOL

La vacil·lada de Lamine Yamal a Robert Lewandowski que va fer saltar espurnes al Barça

Robert Lewandowski va tenir una topada amb el jove extrem Lamine Yamal per un fet molt particular

El Barça ja treballa amb la vista posada la temporada que ve, però el tancament de l'actual permet que diverses anècdotes surtin a la llum de manera molt més natural. Durant el transcurs de la passada campanya es van viure diversos moments de tensió, alguns dels quals van ser protagonitzats per Robert Lewandowski. El veterà davanter polonès, amb una àmplia experiència a Europa, no es va adaptar del tot bé a Can Barça i així s'ha revelat aquestes últimes hores.

I és que, més enllà de protagonitzar algun succés peculiar durant els partits, Robert Lewandowski també va protagonitzar una topada amb Lamine Yamal, que el va vacil·lar futbolísticament parlant. El Barça de Flick ja s'ha posat fil a l'agulla i, per tant, haurà de tractar de solucionar tot aquest tipus de conflictes interns, els quals poden perjudicar el grup.

Lamine Yamal encara a Eduardo Camavinga durant El Clàssic

En les últimes setmanes són diversos els mitjans de comunicació que han anat apuntant alguna cosa amb relació a Lamine Yamal. El jugador del planter, encara menor, té molt a aprendre, però sembla haver-se mostrat cohibit en bona part dels partits. Al principi no va ser així, però hi va haver un abans i un després després del partit de Champions a Porto.

Lamine Yamal vacil·la Robert Lewandowski i el davanter polonès es rebota: "Aquesta me la pagues..."

El Barça ha viscut una temporada una mica peculiar amb relació als resultats però, sobretot, també amb relació als capítols extraesportius tant dins com fora del vestidor culer. Un ha estat protagonitzat per Robert Lewandowski i per Lamine Yamal, dues de les grans figures atacants del Barça actual. En aquest cas ha sortit a la llum un fet en què els dos futbolistes van tenir una picabaralla durant un entrenament emmarcat la temporada oficial passada, encara amb Xavi Hernández.

Segons ha explicat el publicista Lluís Carrasco, que es va fer popular arran de dur a terme la pancarta de Laporta a Madrid, Lamine Yamal li va llençar un broc a Lewandowski. Va ser durant un entrenament emmarcat la temporada passada, cosa que va provocar que el mateix Robert Lewanwdowski es molestés i molt amb el jove del planter format a la Masia del Barça. Després d'aquell episodi, Carrasco explica que "diversos futbolistes de l'equip van evitar passar-li la pilota a Lamine Yamal", cosa que il·lustra un petit gran capítol conflictiu dins del vestidor del Barça.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: