Joan Laporta en primer pla amb la bandera d'Anglaterra de fons
FUTBOL

Joan Laporta vigila la sorpresa d'Anglaterra per a l'Eurocopa: El fitxatge val 50 M€

El president és conscient de la situació econòmica del Barça, però podria fer una aposta i fitxar el mag anglès

Joan Laporta fa setmanes que pensa en els moviments que podrà fer al mercat de fitxatges. El Barça no passa per un bon moment econòmic i això en dificulta molt les coses. De fet, el mateix president va assegurar a El podcast del Presidente que no hi hauria grans fitxatges aquest estiu.

Així i tot, Joan Laporta està vigilant les joves promeses que estan disputant l'Eurocopa en aquests moments. La intenció dels culers és sumar jugadors a les seves files al mínim preu possible. Ara, una de les sorpreses d'Anglaterra s'ha sumat a la llista de favorits del Barça.

Joan Laporta pot anar a buscar-lo

Joan Laporta sap que una inversió mal feta podria deixar el Barça molt tocat i es vol assegurar de la qualitat del futbolista abans de desemborsar els diners. L'Eurocopa és un lloc perfecte per veure els jugadors al nivell més alt i decidir si val la pena apostar-hi. El dirigent té un dels integrants d'Anglaterra molt vigilat i no el deixarà escapar si ho veu clar.

Joan Laporta aplaudeix amb un somriure a la cara sobre un fons en blanc i negre

El Barça necessita un migcampista que pugui jugar de pivot, ja que encara no se sap si podran tancar un fitxatge per a aquest lloc. Kobbie Mainoo és la solució perfecta, ja que s'adapta a qualsevol demarcació. A més, només té 19 anys, factor que l'acosta encara més al projecte dels catalans.

Kobbie Mainoo té un valor de mercat de 50 milions d'euros, que és, aproximadament, el que demanarien per ell. El Manchester United és conscient del gran talent que té i no el deixaran escapar fàcilment. Així i tot, els red devils podrien estar disposats a escoltar ofertes, ja que volen reestructurar tota la seva plantilla.

Kobbie Mainoo amb Anglaterra conduint la pilota contra Sèrbia

Kobbie Mainoo, clar favorit per al Barça

Kobbie Mainoo ha fet 5 gols i ha donat 3 assistències aquesta temporada, que no està gens malament per a un migcampista. La seva participació en atac i defensa i la creació de joc que produeix han fet que diversos dels grans d'Europa s'hi interessin. El Barça n'és un i pot presentar una oferta pel centrecampista si el seu paper a l'Eurocopa és bo.

El Barça vol armar un equip amb molts joves i Kobbie Mainoo entra perfectament en aquests plans: bo i jove. Malgrat portar només un any a l'equip principal del United, ja ha estat convocat amb la Selecció d'Anglaterra i se n'espera molt. Tot i que ara com ara no podem confirmar res, és probable que vegem el Barça movent-se al seu voltant pròximament.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: