Deco en primer pla amb la bandera d'Aràbia Saudita de fons
FUTBOL

El tercer més ben pagat del Barça, sense ofertes: Deco intenta colar-lo a l'Aràbia

El Barça no vol un dels seus jugadors amb més salari i no aconsegueix treure-se'l de sobre

El Barça no passa per una bona situació econòmica i això dificulta molt qualsevol moviment que els culers vulguin fer. Deco n'és conscient i des que va entrar al càrrec està intentant sanejar els comptes de la millor manera possible. En les noves renovacions, el director esportiu ha intentat que els jugadors es rebaixin els alts salaris que van signar amb l'antiga directiva.

Una altra de les solucions de Deco és vendre aquells jugadors que no siguin necessaris al Barça. Casualment, el tercer jugador més ben pagat del club català no té protagonisme i no ha aparegut des de fa molt de temps. Ara, el club està intentant forçar-ne la venda, sent l'Aràbia la millor solució possible.

Deco li penja el cartell de transferible

Deco és conscient de la situació i les dificultats del Barça per entrar en la regla 1/1 del Fair Play financer. Per això, ha decidit que el millor és obrir les portes a aquells que Hansi Flick no veu necessaris o que directament no vol per al seu projecte amb el Barça. Un defensa és a prop de marxar, ja que hi ha una sobrecàrrega important de centrals a les arques culers.

Deco mira al capdavant i assenyala amb el dit sobre un fons groc

El central en qüestió és ni més ni menys que Clément Lenglet, que ha estat cedit a l'Aston Villa. El Barça esperava que es revalorés amb el seu pas per la Premier League, però no ha estat així. El defensor només ha jugat 25 partits i no ha estat, en absolut, una peça clau.

En aquests moments, Clément Lenglet és el tercer jugador del Barça amb més salari: 16 milions d'euros per temporada. Deco i els seus companys van suggerir al defensor que rescindís el seu contracte, però, òbviament, no hi va accedir. Veient que no hi va accedir, estan intentant que algun equip de l'Aràbia el fitxi, però no n'hi ha manera.

Ningú vol Clément Lenglet

Clément Lenglet està molt còmode cobrant sense fer res, però diverses fonts afirmen que es vol quedar a Europa perquè creu que algun equip preguntarà per ell aviat. La realitat és que perdrà el temps al Barça, ja que no tindrà minuts i Hansi Flick no el vol a les seves files. Segons Rac1, el defensor no té gens de pressa a sortir, però el Barça sí que en té per vendre'l.

El Barça intentarà de totes les maneres possibles que Clément Lenglet marxi aquest mateix estiu. Ara com ara, els directius no han pogut convèncer-lo perquè marxi a l'Aràbia i el dia 10 de juliol s'incorporarà a l'equip de Hansi Flick. La situació no és fàcil, però Deco i el seu seguici continuaran intentant-ho fins al final.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: