El davanter del Barça Ferran Torres, en primer pla amb una foto de fons en què s'albira l'escut del FC Barcelona, club per al qual juga després de sortir del Manchester City.
FUTBOL

Ferran Torres, fora del Barça, la decisió està presa i el seu substitut top, ja fitxat

El Barça ja treballa per fitxar talent per a la zona ofensiva i Ferran Torres serà un dels futbolistes més perjudicats

El davanter valencià Ferran Torres està disputant l'Eurocopa amb la Selecció Espanyola, però això no li impedeix conèixer la realitat: no jugarà més al Barça. Ferran Torres, que va arribar al Barça fa un parell de temporades després d'abandonar el Manchester City, no ha acabat de ser un futbolista diferencial i, per tant, el Barça vol vendre'l. Per ser més concrets, Hansi Flick ja ha pres la decisió final després de conèixer que el substitut top de Ferran Torres, de només 20 anys ja està fitxat.

El Barça, ja amb Hansi Flick liderant la parcel·la esportiva del primer equip culer, ja fa uns quants dies que treballa en la planificació esportiva i una de les claus seran les vendes. En aquest sentit, el Barça ha posat al mercat diversos jugadors, entre els quals hi ha el valencià Ferran Torres, per qui el club culer demana 30 M€. El Barça no compta amb un Ferran Torres que no seguirà al primer conjunt i que, tret de gir radical, tornarà a la Premier League, probablement al Newcastle.

Ferran Torres s'emporta la mà a l'orella per demanar al públic que cridi

Ferran Torres no ha quallat un mal any sota la tutela de Xavi, però la veritat és que els seus números han estat molt millors que les sensacions mostrades i trobades. El valencià té marge de millora, però el Barça entén que és un dels futbolistes que millor mercat conserva i que, per tant, diversos clubs estaran interessats a licitar. Ara bé, el Barça espera treure 30 M€ per la venda de Ferran Torres, que ha de servir perquè el club de Joan Laporta tanqui un altre fitxatge top per a l'extrem.

Ferran Torres farà les maletes i marxarà del Barça, Joan Laporta fitxa el millor relleu top del valencià

Ferran Torres va arribar al Barça de Joan Laporta de la mà de Mateu Alemany i, després de diverses temporades sense acabar de ser determinant, no formarà part del projecte de Hansi Flick. La decisió per part del Barça ja està presa i, per tant, serà totalment irrevocable. A més, per si no n'hi hagués prou, el Barça de Joan Laporta ja s'ha assegurat un nou fitxatge sorpresa per rellevar i substituir l'extrem esquerre Ferran Torres.

El nou projecte del Barça ja ha arrencat i, tot i veure's condicionat per l'Eurocopa 2024, continua avançant amb molt bon peu cap al proper mercat de fitxatges estival. El Barça vol emprendre diversos fitxatges de renom, però abans haurà d'aconseguir complir la norma 1:1 i també haurà de vendre diverses peces menys importants i una mica més secundàries.

Hansi Flick ja ha donat el seu vistiplau a una operació que apunta a ser gratament beneficiosa per al Barça, que es desfarà de Ferran Torres durant aquest proper mercat estival. El Barça ha de fer diners i caixa amb futbolistes secundaris i un dels elegits ha estat Ferran Torres, que abandonarà el club culer després d'una mica més de dos anys. La seva etapa al Barça no ha estat gaire dolenta, però ha estat marcada per una falta de regularitat que ha portat el Barça a prendre una decisió definitiva i dràstica.

Ferran Torres, fora del Barça, la decisió està presa i el seu substitut top, ja fitxat

El mercat de fitxatges encara no ha començat, però el moviment a Can Barça ja és real i Ferran Torres sembla que serà la primera víctima de Hansi Flick. L'alemany no acaba de comptar amb el jove futbolista i, de la mateixa manera, entén que seria bo vendre'l ara per després fitxar altres extrems amb perfils diferents. El Barça, de fet, ha anat més lluny i ja té avançat el fitxatge del substitut del valencià Ferran Torres, que és més a prop que mai de marxar del Barça.

El davanter del Barça Ferran Torres (23 anys, Foios) és, molt probablement, un dels pocs jugadors del primer equip que s'han revalorat durant aquesta temporada. El tauró valencià va arribar molt qüestionat a inicis de pretemporada, però ha estat capaç de revertir les crítiques amb treball, esforç i disciplina al servei de l'equip de Xavi Hernández. Torres ha tancat la temporada amb uns registres que l'han situat entre els futbolistes més productius del Barça, motiu pel qual el club vol aprofitar per fer caixa.

El Barça vol tancar la venda de Ferran Torres per uns 30 M€ per, posteriorment, anar amb tot a buscar un futbolista que ja va estar a la disciplina del club. Parlem de l'extrem de 20 anys Estanis Pedrola, jugador de la Sampdoria italiana i amb passat al Barça durant la seva etapa de formació. El Barça ostenta una opció de recompra fins al 2025 de 7 milions d'euros, motiu pel qual el club ha pensat en Pedrola per reforçar l'extrem del primer conjunt culer.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: