Fotografia de Roberto Vaquero, un activista polític, vestit amb una jaqueta blava amb caputxa de peluix, parlant mitjançant un micròfon. Al seu costat es mostra la portada del llibre titulat "Per què l'obrer vota a la dreta: La deriva suïcida de l'esquerra". La portada del llibre és de color vermell brillant amb text blanc i blau, i presenta una il·lustració d'un treballador pujant una escala. El fons de la imatge és dun to rosa amb elements gràfics en vermell fosc
OPINIÓ

Encara que et costi deu vegades més que als altres

Si poses l'esforç, la disciplina i el talent, amb una voluntat forta acabaràs aconseguint allò que et proposis

El passat 12 de juny va sortir a la venda el meu darrer llibre, Por qué el obrero vota a la derecha, de laEsfera de los Libros. Durant la prevenda va arribar a estar al número trenta-quatre dels més venuts d'Amazon, i el número u a les categories de Política, Filosofia i Ideologies Polítiques de la mateixa plataforma. Després de sortir a la venda vam tornar a aconseguir ubicar-lo en números similars.

A la Fira del Llibre de Madrid vaig vendre tots els llibres que va portar l'editorial, tenint una de les cues més grans de tota la fira. No vaig parar de signar i rebre l'afecte de la gent durant les dues hores que em van assignar per signar llibres.

Cada cop que passo per El Corte Inglés, per La Casa Del Libro, la FNAC i, fins i tot, l'Eroski veig els meus llibres en aparadors i prestatgeries. Pensareu per què us explico això. No és per presumir, sens dubte, encara que sigui per estar orgullós. És per mostrar que quan s'insisteix en alguna cosa, encara que et costi deu vegades més que a altres que els regalen les coses per seguir el corrent i ser políticament correcte, amb feina dura es pot aconseguir, et posin les traves que et posin. Si poseu l'esforç, la disciplina i el talent, amb una voluntat forta acabareu aconseguint el que us proposeu. Superaràs les dificultats i et faràs millor.

A més, quan aconsegueixis alguna cosa, li donaràs molt més valor que aquells a qui regalen i faciliten les coses. La perseverança, unida al treball dur, porta els millors resultats possibles.

Muntatge amb foto de personatge

D'aquí a poc faré dues presentacions del llibre, la primera a Madrid i la segona a València. Faré una parada a l'estiu i tornaré a la càrrega al setembre. No tinc cap dubte que tindran gran assistència, ja que em sento afortunat per la comunitat que he anat creant amb els anys. Molta gent se sorprèn que sigui capaç d'omplir sales grans en presentacions i altres tipus d'esdeveniments, i em sento afortunat, però no és fruit de l'atzar, sinó del treball dur i abnegat.

Per mi, el desenvolupament d'aquest llibre i la seva recepció posterior per part del públic m'ha permès fer un pas més endavant en la consecució dels meus objectius, de complir els meus somnis. Per això, dono les gràcies a totes aquelles persones que s'interessen a la meva feina i que amb el seu suport, proximitat i afecte fan que pugui continuar treballant pel que crec i el que vull, amb forces renovades. Gràcies de tot cor.

No deixeu que ningú us digui el que podeu fer o on podeu arribar. Tampoc permeteu que un fracàs us doblegui, Roma no es va construir en un dia. Apreneu dels vostres errors, creixeu superant-los i doneu la millor versió de vosaltres mateixos. Amb feina abnegada i disciplinada els èxits arribaran.

Si sou escriptors no cediu davant d'aquells que us diguin que és una cosa impossible, que només està a l'abast d'una elit. No és cert, esforçeu-vos i aconseguireu molt més del que mai havíeu pensat que aconseguiríeu. Des d'aquí us vull donar ànims, els mateixos que moltes persones em van donar a mi en els pitjors moments. Doneu-li canya, els resultats arribaran.

➡️ Opinió

Més notícies: