Javi Bisús

Imatge del redactor Javi Bisús

Javi Bisús és estudiant de Comunicació i Periodisme Audiovisuals i, encara que va començar els seus estudis a la Universitat de Santiago de Compostel·la, actualment, està acabant-los a la Universitat de Lleida. Al llarg de la seva estada a la universitat ha redactat diverses peces d'actualitat i també ha participat en la realització de documentals.

Des de ben petit, el Javi sabia que la seva vertadera passió era el món de la comunicació. I és que sempre ha mostrat interès per saber què passava al seu voltant i per estar al corrent de l'actualitat. Informar-se comença a ser un hobby per al Javi i això el porta a endinsar-se a la carrera de Periodisme.

Més tard descobreix que no sols li interessa el món del periodisme, sinó que també l'atrau molt la branca audiovisual. Es considera una persona molt polifacètica, ja que es veu atret per tota mena de temàtiques. Així doncs, produir i gestionar contingut el porta a participar en un documental sobre la societat gallega. Posteriorment, va formar part de l'staff del club de futsal Aula Esport, on creava tota classe de contingut audiovisual.

Javi Bisús té una gran capacitat per recaptar informació i escriure sobre temàtiques variades. Per aquest motiu, forma part de l'equip de redacció d'E-Notícies i redacta notícies d'actualitat, societat, successos i política. La seva versatilitat no només amplia la cobertura de temes del mitjà, sinó que també contribueix a mantenir l'audiència ben informada.

 

Autors relacionats: Judith Fernández - Blai Melgar - Aida Cristòfol

 

El meu LinkedIn | El meu correu electrònic | El meuTwitter

Notícies publicades
María Belón en una entrevista
La Sagrada Família al seu concert
Nau industrial de color blanc amb una porta oberta i un camió a dins. És la sucursal de Vicens Vives
Muntatge on es veu la porta de l'Hospital del Mar a Barcelona amb unes infermeres protestant
Muntatge amb una dona amb la mà a la boca i l'entrada d'un Mercadona darrere
Muntatge d´un cotxe amb el parabrisa gelat i un cercle amb un mapa d´Espanya meteorològic on marca l´arribada del fred
Edifici de nit amb cotxes aparcats a l'exterior i unes tanques
Jordi Cruz en una cuina
Imatge d'un Primark per fora i una cistella de Nadal
María Galiana durant les entrevistes de l'última temporada de Cuéntame Cómo Pasó a La 1