Muntatge d''Operación Triunfo' amb Chenoa cantant amb els ulls tancats, Miguel Ángel Encinas somrient amb corbata i el logo del programa

TELEVISIÓ

El moment de la final d''Operación Triunfo' que podria enfadar l'exmarit de Chenoa

Al tancament d''Operación Triunfo', Chenoa ha pronunciat unes paraules que eren una indirecta a Miguel Sánchez

Operación Triunfo ha viscut les últimes hores l'esperada i anhelada final. I aquesta s'ha saldat amb la victòria inqüestionable de Naiara, per un 49 % dels vots del públic. Però també la vetllada ha estat marcada per moments dels quals tothom parla, com ara el protagonitzat per Chenoa.

En concret, la presentadora i cantant ha generat enrenou amb unes paraules que va manifestar sobre l'amor en aquesta gala d'Operación Triunfo. I és que aquestes han estat enteses com tota una indirecta cap al seu ex, Miguel Sánchez. Per això a aquest, possiblement, no li hauran fet gens de gràcia.

Chenoa sorprèn a la final d'Operación Triunfo amb una indirecta al seu ex

Chenoa, només un any després de casar-se amb Miguel, va sorprendre revelant que s'havien separat. Ningú no esperava aquesta ruptura, ja que sempre s'havien mostrat molt enamorats. I, malgrat que es va especular amb la possibilitat d'una reconciliació, encara no ha arribat.

L'argentina ha intentat superar aquest revés sentimental posant-se al capdavant de la nova edició d'Operación Triunfo, que ha conduït amb soltesa. Encara que ahir aquesta experiència televisiva arribava al final, amb la victòria inqüestionable de Naiara.

Captura d''Operación Triunfo' amb Naiara aixecant el premi i els seus companys celebrant-lo el 19 de febrer de 2024
'Operación Triunfo' va concloure amb la victòria de Naiara | Amazon Prime

Chenoa va ser protagonista de diversos moments durant la nit, però el que més va cridar l'atenció es va produir durant una xerrada amb Martin. Aquest, que s'ha enamorat de Juanjo dins l'acadèmia, va rebre l'agraïment de la mallorquina. Sí, ella li va donar les gràcies per haver viscut la seva història d'amor davant de tothom i sense embuts.

Les seves paraules van ser aquestes: “Això està molt bé, és clar que sí. L'amor és tan bonic i tan meravellós que el reparteixes”.

Això sí, el comentari que va deixar a tots perplexos i pensant en l'ex d'ella, perquè semblava una indirecta cap a ell, va arribar després. Exactament, va afirmar: “Ens fas sentir que existeix l'amor i això és una passada. Sobretot, a mi, que vaig una mica desconfiada, així que gràcies, m'ha vingut molt bé, vida meva”.

“Gaudeix de la vida. I abraça molt”.

D'aquesta manera, la cantant va deixar clar que desconfia de l'amor, per tant, potser de Miguel. Encara que no en sabem el motiu. I possiblement a ell li haurà fet poca gràcia haver d'escoltar aquestes afirmacions d'aquella que ha estat la seva dona, ja que el qüestionen.

Chenoa protagonitza més instants a la final d'Operación Triunfo

Chenoa ha estat la presentadora de l'última edició d'Operación Triunfo. Però a la gala de tancament va tenir més situacions que la van convertir en protagonista per sobre dels concursants.

Un és que ha generat burles i rialles a les xarxes perquè, segons la procedència del participant amb què parlava, canviava d'accent. Així, semblava tant canària com procedent de l'Uruguai.

També va tenir rellevància quan va revelar que Juanjo quedava en quart lloc, el mateix que ella va obtenir quan va participar en OT 1. Sobre això, va manifestar: “El quart lloc és un dels millors. T'ho dic perquè jo en vaig quedar quarta i, 20 anys després, potser presentes el programa del futur com ho estic fent jo”.

De la mateixa manera, va acaparar totes les mirades quan, juntament amb els finalistes, va cantar Last Dance, una de les millors cançons que ella va interpretar al seu pas per la primera edició. I no cal dir que també ho va aconseguir quan va acomiadar la gala de forma molt particular. Ho va fer dient: “Per a mi ha estat una experiència personal fantàstica”.

“I una altra coseta molt important: llarga vida a OT. Llarga vida. Petons a tots”.