Fotomuntatge de Pilar Eyre amb una altra imatge seva que ha compartit a través de les xarxes socials

GENT

Pilar Eyre penja una foto molt ben acompanyada i tots es fixen en el mateix

Pilar Eyre és molt activa a les seves xarxes socials i cada foto que comparteix és analitzada per tots els seus seguidors i seguidores

Pilar Eyre és una periodista molt activa a través de les xarxes socials. Tot i això, en algunes ocasions, les seves opinions li han jugat una mala passada. Sense anar més lluny, a la gala dels Premis Goya 2024, l'escriptora es va veure embolicada amb una gran polèmica.

Com és sabut per tothom, Pilar Eyre és una gran defensora del món animal. La col·laboradora adora els animals i qui la segueixi a les seves xarxes socials coneixerà l'estima que té pel seu gos Brody. A més de la seva posició antitaurina de què ha fet gala al llarg dels anys.

D'aquesta manera, durant l'emissió de la gala dels Premis Goya 2024, la televisiva va comentar al seu compte de X, abans Twitter, una cosa relacionada amb les corregudes de toros. Després de mostrar-se públicament contra aquesta pràctica, Pilar Eyre va ser víctima d'una allau de crítiques i insults.

"Estava veient els Goya i estaven parlant de les subvencions. I jo vaig dir: A mi m'agradaria que totes les subvencions que es dediquen a les corregudes de toros, es dediquessin al cinema", va manifestar.

Unes declaracions que no van ser ben acollides per diversos usuaris de la plataforma digital. I és que segons va relatar la mateixa Pilar Eyre, després d'aquestes paraules va rebre una allau de crítiques i insults. Fins i tot comentaris on li desitjaven la mort, un horror.

Pilar Eyre molt ben acompanyada: tots es fixen en el mateix

Aquest diumenge 18 de febrer, Pilar Eyre ha compartit dues imatges amb tots els seus seguidors i seguidores que no han passat desapercebudes. Amb un toc d'humor, la de Barcelona ha publicat una fotografia seva abans d'escriure la columna per a la revista Lecturas i una altra després.

"Els meus diumenges: Abans d'escriure la meva columna per a Lectures. Després d'escriure la meva columna per a Lectures", ha sentenciat Pilar Eyre.

Tot i això, un detall de les instantànies ha cridat molt l'atenció i té a veure amb el seu gos Brody. I és que Pilar Eyre l'ha vestit amb un jersei de coll alt de color gris a conjunt amb ella.

"Brody aquest hivern està superant amb els seus looks qualsevol expectativa. Estimada Pilar Eyre quins jerseis tan macos per Déu", comenta una seguidora.

"Que guapos i conjuntats van tots dos", diu una altra usuària de X, abans Twitter.

"Elegantíssims tots dos", afegeix una altra.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

No hi ha dubte que Pilar Eyre ha creat una gran comunitat a través de les xarxes socials. Tant és així, que els seus seguidors i seguidores l'acompanyen a cada pas de la seva vida. I és que podrien tractar-se de la seva segona família.