Muntatge del plató d''OT' al fons, Martín i Juanjo cantant mirant-se i el logotip del programa

TELEVISIÓ

L'amor de Martin i Juanjo a 'Operación Triunfo', un filó d'or per al programa

'Operación Triunfo' ha aconseguit suscitar un enorme interès per la relació dels dos joves, que ja compten amb nombrosos fans

Operación Triunfo s'ha tornat a emetre a la televisió per gaudir de tots els apassionats del format. Això sí, ho ha fet en una plataforma de pagament, Amazon Prime, al contrari que en edicions anteriors.

A més d'aquesta novetat, Operación Triunfo ha aconseguit atraure nombrosos espectadors amb una història d'amor que ha sorgit entre dos participants.

En concret, amb què protagonitzen Martin i Juanjo, dos concursants que s'han conegut i s'han enamorat dins de l'acadèmia. Joves que ja compten amb una legió de fans, que no es perden cap dels lliuraments del format, que està encantat amb aquest filó d'espectadors incondicionals.

La història d'amor que ha donat rellevància i audiència a Operación Triunfo

Operación Triunfo està sent un èxit notable a la tornada a la televisió, encara que sigui a la de pagament. Un exemple és que fa uns dies es va produir un col·lapse a Barcelona quan diversos concursants van sortir a signar el primer disc recopilatori de l'espai. I també queda de manifest amb les audiències.

Molts són els factors que han portat el concurs musical a triomfar novament, com ara la música i la qualitat vocal dels participants. I també hi ha ajudat una mica més: la història d'amor que ha sorgit dins de l'acadèmia entre Martin i Juanjo. És clar, perquè aquest idil·li ha suscitat l'interès de molts espectadors.

Captura d''OT' amb Martín i Juanjo mirant-se al sofà
'Operación Triunfo' mostra com transcorre la relació | Amazon Prime

En efecte, aquesta relació s'ha convertit en una fita dins la trajectòria d'Operación Triunfo. Sí, perquè és la primera homosexual que s'inicia al programa i que es mostra obertament. Això ha suposat que molts joves se sentin identificats amb aquesta i que aplaudeixin que, per fi, es doni visibilitat plenament a un romanç del col·lectiu LGTBIQ+.

El talent musical sap que per tot això aquest afer és tot un filó per a ell. Per això, no dubta a mostrar imatges dels dos besant-se, acariciant-se, fent broma o tenint constants gestos de complicitat. És més, l'organització fins i tot ha fet que interpretessin junts, per donar morbo per descomptat, la cançó God Only Knows.

Però intencions d'audiències a part, l'important de tot això és una altra cosa. Ni més ni menys que s'està visibilitzant l'amor entre dues persones del mateix gènere. I això és essencial per al col·lectiu esmentat i per continuar lluitant contra l'homofòbia, que alguns intenten normalitzar.

Molts espectadors d'OT han caigut rendits a aquesta parella, i per això les xarxes estan plenes de missatges de suport i de vídeos dels seus moments. Una parella que caldrà veure si continua fora de l'acadèmia o no. No només pels diferents entorns familiars, el de Juanjo més tradicional que el de Martin, sinó pels camins que prendran les seves carreres professionals.

És clar, perquè aquesta nit és la gran final, en què tots dos estaran, i el que es proclami vencedor pot tenir un pròsper futur al davant. Encara que també un camí ple de treball i esforç, que el pot portar a deixar de banda altres aspectes de la seva vida, com l'amor. Tot i això, el temps dirà.

Operación Triunfo ha viscut més històries d'amor al llarg de la història

Operación Triunfo ha donat peu que sorgeixin nombroses relacions dins de les parets de l'acadèmia i al voltant de la música. La dels citats concursants actuals ha estat la darrera, però no l'única.

Entre les més sonades hi ha, sens dubte, la de Chenoa i David Bisbal a OT 1. Ja és història de la televisió, pel seu exemple, la seva interpretació a duo de Escondidos, quan estaven vivint en silenci la seva passió.

Muntatge d'imatges amb David Bisbal somrient i Chenoa picant l'ullet i gesticulant
'Operación Triunfo' ha propiciat molts romanços en les diferents edicions, com el de Bisbal i Chenoa | e-noticies.cat, GTRES, Europa Press, Prime Video

Per descomptat, tampoc ens podem oblidar d'altres romanços. Estem referint-nos al d'Hugo i Nika, al d'Amaia i Alfred, al d'Aitana i Cepeda i al de Guillermo Martín i Lidia Reyes, entre d'altres.

➡️ Televisió

Més notícies: