Imatge de fons d'una dona traient diners d'un caixer i una altra d'una persona amb monedes d'euro a la mà

SOCIETAT

Els jubilats que estan enhorabona: un banc avança el pagament de les pensions

Els jubilats de certa entitat bancària cobraran la paga el 24 d'abril, avançant-se una vegada més a la competència

Els jubilats que tinguin domiciliades les pensions en un determinat banc comprovaran com aquest mes s'avança la seva paga. La Seguretat Social sol transferir aquesta quantitat a mes vençut, però les entitats tenen la possibilitat d'avançar aquest abonament als clients. Aquesta acció és molt agraïda pels usuaris, que disposaran dels diners abans del previst.

En aquesta ocasió, ha estat CaixaBank qui ha confirmat que a l'abril faran els pagaments amb certa antelació. La companyia financera sol efectuar els ingressos el 24 de cada mes, sense afectar que pugui caure en festiu o no. Així es va poder comprovar al març, on aquesta data va coincidir amb el Diumenge de Rams, sense que això influís en el període d'abonament.

Els jubilats amb pensió a CaixaBank valoren molt tenir una data concreta de pagament. Així podran ajustar millor els comptes i sabran el dia exacte d'ingrés. A l'abril, el 24 serà un dimecres laborable, per la qual cosa tampoc hi haurà cap mena de problema per al cobrament.

Els jubilats d'altres bancs, en espera

La major part dels jubilats cobren amb avenç la pensió. El més normal és que l'ingrés es fes a mes vençut, que és quan es fa la transferència per part de la Seguretat Social. Però als comptes dels beneficiaris ja es troba disponible a finals del mes anterior.

CaixaBank és un dels que s'avança a l'hora de fer aquesta gestió, pensant sobretot en la butxaca dels clients. El 24 d'abril també efectuarà el pagament el Banco Santander.

El gruix d'entitats financeres esperarà al 25 o al 26 d'abril. Dijous 25 serà la data escollida per Sabadell, Ibercaja, Abanca, BBVA, Unicaja i Laboral Kutxa, mentre que el 26 serà el torn per als d'Evo Banco.

Data de cobrament de la pensió d'abril

Dia Banc
24CaixaBank
24Banc Santander
25Abanca
25BBVA
25Sabadell
25Ibercaixa
25Unicaja
25Laboral Kutxa
26Evo Banca

Els jubilats, pendents de l'extra d'estiu

Els jubilats esperen amb impaciència per la paga extra d'estiu. Percebran aquests diners amb la nòmina del juny, per la qual cosa a finals d'aquest mes comptaran amb un ingrés doble. Hi haurà la mensualitat ordinària i l'extraordinària.

Però encara hauran d'esperar un parell de mesos perquè arribi aquell dia.

➡️ Pensions ➡️ Societat

Més notícies: