Muntatge de Sílvia Orriols i Tania Verge
POLÍTICA

El zasca de Sílvia Orriols a Tània Verge que ja porta milers de likes a Twitter

La ja diputada Sílvia Orriols li torna a Tània Verge el cop per la multa que li va imposar

Es recupera la polèmica de la multa a Sílvia Orriols. Fa uns quants mesos, l'alcaldessa de Ripoll anunciava que el Govern l'havia multat amb 10.001 euros per declarar que “l'islamisme radical va en contra dels valors occidentals”.

Tot va venir per part de la consellera Verge, que va posar en marxa la multa per haver vulnerat Orriols la Llei d'Igualtat de Tracte i No Discriminació, aprovada el 2020 al Parlament.

“Avui Esquerra ha guanyat el vot de molts musulmans establerts a Catalunya. Espero que, alhora, hagi perdut el vot de molts catalans...”, va respondre Orriols de manera premonitòria.

El dard d'Orriols

Ara, Orriols ha aprofitat la tessitura electoral sorgida del 12M per tornar-li el cop a Tània Verge. L'alcaldessa de Ripoll i ara diputada per Girona li ha enviat aquest missatge:

Tuit de Silvia Orriols burlant-se de la multa de Tania Verge

“Me la pots donar a mà al Parlament”, li ha dit Orriols en referència a la multa. Tot i que caldrà veure quant de temps tindrà Tània Verge per ser al Parlament. El seu partit i el Govern de què formava part senzillament s'han enfonsat.

Començant pel líder, Pere Aragonès, que de moment és l'únic d'ERC que ha assumit part de la responsabilitat. Els nervis dins del partit ara són màxims. Molta gent es quedarà sense càrrecs i la successió ja ha començat.

Tornant al missatge de Sílvia Orriols, els usuaris han aplaudit la resposta perquè, entre altres coses, la consellera Verge és de les figures polítiques més odiades a Catalunya. “Em comenten des d'Austràlia que s'ha sentit un castanyot” o “Tània patirà cada cop que vagi al Parlament”, deien els usuaris. S'esperen sessions parlamentàries molt agitades.

➡️ Política

Més notícies: